Horizon Forbidden West heeft 8,4 miljoen exemplaren verkocht op PS5, PS4

0

Horizon Forbidden West heeft op 16 april 8,4 miljoen exemplaren verkocht. In een PlayStation-blogpost ter ere van de 20ste verjaardag van ontwikkelaar Guerrilla Games bevestigde studiodirecteur Jan-Bart van Beek dat de Horizon-franchise in totaal 32,7 miljoen exemplaren heeft verkocht. “Miljoenen anderen over de hele wereld hebben Horizon ontdekt dankzij de abonnementsservices en -initiatieven van PlayStation, waaronder PlayStation Plus en Play at Home”, zei hij. Het Verboden Westen van 2022 heeft nog een lange weg te gaan voordat het de verkoopcijfers van Horizon Zero Dawn overtreft. Guerrilla kondigde vorig jaar aan dat er van de eerste game in de serie 20 miljoen exemplaren zijn verkocht op PS4 en pc.

“Deze ontvangst was verbluffend en we zijn de gemeenschap dankbaar voor de voortdurende liefde en steun voor de franchise. Wij Guerrilla’s hebben het geluk dat we elke dag getuige zijn van die steun: we delen community-fanart en cosplay. Ik wil dat jullie allemaal weten dat we helemaal weggeblazen zijn door jullie enthousiasme,” voegde Van Beek eraan toe, en beloofde dat de avonturen van hoofdrolspeler Aloy zullen worden voortgezet in een vervolg, waarbij het cliffhanger-einde van Forbidden West plotpunten voor hetzelfde opzet. De game kreeg onlangs een betaalde uitbreiding – Burning Shores – die Los Angeles in een lavaspuwende archipel veranderde. Hoewel niet expliciet vermeld, zou het eerder genoemde verkoopcijfer van 32,7 miljoen zowel de lancering van mainline-games op PS4 als PS5, The Frozen Wilds DLC voor de eerste game, de Burning Shores DLC, Horizon: Call of the Mountain op PS VR2 en de pc-release moeten omvatten. van Horizon Zero Dawn.

Het Horizon-universum breidt zich verder uit tot een Netflix-serie, geleid door Steve Blackman, vooral bekend van The Umbrella Academy. De plot lijkt zwaar te putten uit het oorsprongsverhaal van jageres Aloy – waarin ze haar reis beschrijft van behandeld worden als een outcast in haar stam tot een held worden die de mensheid redt van een catastrofale dreiging in een dystopische toekomst. Michelle Lovretta (Killjoys) werkt samen met Blackman aan het script en voegt zich bij PlayStation’s steeds groter wordende portfolio van schermaanpassingen, waaronder een God van de oorlog serie ook voor Amazon Prime Video.

Een rapport uit oktober suggereerde dat Horizon Zero Dawn werd geremasterd voor de PS5, met verbeterde verlichting, gereviseerde texturen en betere animaties. In het recente verleden heeft Sony groen licht gegeven voor controversiële remakes en remasters voor zijn populaire first-party games. Ze hebben onlangs The Last of Us Part I op PS5 uitgebracht en later geporteerd naar pc, toen de game al bestond in een geremasterde staat voor de PS4. Omdat het een zes jaar oude game is, ziet Horizon Zero Dawn er nog steeds geweldig uit, en de mogelijkheid van native 4K-ondersteuning op PS5 zou niet meer dan een upgrade van $ 10 (ongeveer Rs. 820) moeten rechtvaardigen. Gezien hun track record van het melken van The Last of Us, zou het me persoonlijk niet verbazen als Horizon Zero Dawn doorverkoopt voor een te duur prijskaartje van $ 70 (ongeveer Rs. 5.743) op de PS5.

Horizon Forbidden West is beschikbaar op de PS4 en PS5.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply