De meest populaire iPhone-games om nu te spelen (mei 2023)

0

Als je de nieuwste en beste iPhone hebt, betekent dat dat je vrijwel elke mobiele game met gemak kunt spelen, dankzij de pure kracht en boterzachtheid van de smartphone. Zelfs als je iPhone een paar jaar oud is, krijg je nog steeds een geweldige ervaring met gamen onderweg.

En hoewel er miljoenen op de Apple App Store En Apple Arcadeis er een zeer nuttige lijst met de meest populaire games, opgedeeld in de meest populaire gratis games en betaalde games die beschikbaar zijn voor de iPhone in mei 2023 (de meeste van deze titels zijn ook beschikbaar als iPad-games).

Spring naar:

Van eenvoudige drie-op-een-rij-spellen tot krachtige MMORPG’s, we hebben de top 10 van de top gratis En best betaald games (20 games in totaal) om u te helpen gemakkelijk door de App Store te navigeren. Er zijn veel winnaars, hieronder:

TL; DR – Dit zijn de meest populaire Apple iPhone-games

Gratis iPhone-spellen

 1. Monopoly gaan! (Vrij)
 2. Gelukkig ziekenhuis: ASMR-dokter (gratis)
 3. Koninklijke wedstrijd (gratis)
 4. Mijn doge: puzzelspel (gratis)
 5. Tuinlandschappen (gratis)
 6. Roblox (gratis)
 7. Subway-surfers (gratis)
 8. Onmogelijke datum: lastig raadsel (gratis)
 9. Honkai: Starrail (gratis)
 10. Call of Duty: mobiel (gratis)

Betaalde iPhone-spellen

 1. Minecraft ($ 7)
 2. Monopoly – Klassiek bordspel ($ 5)
 3. Geometrie streepje ($2)
 4. Bloons TD 6 ($ 7)
 5. Let op! ($2)
 6. Papa’s Freezeria To Go! ($1)
 7. Incredibox ($5)
 8. Plaag Inc. ($1)
 9. Red’s eerste vlucht ($ 1)
 10. Stardew-vallei ($ 5)

Meest populaire gratis spellen

1. Monopoly Go!

Iedereens favoriete bordspel Monopoly is beschikbaar om te spelen op de Apple iPhone met Monopoly Go!. Het biedt dezelfde gameplay als het origineel, maar sneller, wilder en meedogenlozer. Speel met je vrienden en familie van over de hele wereld, terwijl het doel van het spel is om onroerend goed te kopen, huizen en hotels te bouwen, Monopoly-geld te verzamelen, iedereen failliet te laten gaan en hun eigendommen te vernietigen.

2. Gelukkig ziekenhuis: ASMR-dokter

Run je eigen ziekenhuis in Gelukkig ziekenhuis: ASMR-dokter, een medisch simulatiespel. In Central Hospital speel je als dokter of verpleegster om je patiënten te helpen herstellen van allerlei kwalen.

Als je een groter overzicht wilt, kun je ook ziekenhuisbeheerder spelen om je eigen ziekenhuis en personeel te bouwen, te onderhouden en te beheren. Hoe meer patiënten je helpt, hoe meer geld je krijgt om het medisch centrum te upgraden en een beter ziekenhuis te maken.

3. Koninklijke wedstrijd

Koninklijke wedstrijd is een drie-op-een-rij-puzzelspel waarin je koning Robert helpt zijn koninkrijk weer in glorie te herstellen. Hoe meer je matcht, hoe meer levels je voltooit en hoe meer je het koninkrijk herstelt. Ondertussen kun je bonusniveaus en kamers ontgrendelen om munten te verzamelen om in leven te blijven.

4. Mijn doge: puzzelspel

Mijn doge is een puzzelspel waarin je de Doge-meme helpt door in één beweging schilden en barrières eromheen te trekken, zodat hij veilig blijft voor aanvallende bijen en andere gevaren. Er zijn 100 levels vol puzzels en hersenkrakers om de Doge te redden.

5. Tuinlandschappen

Tuinlandschappen is een ruil-en-match-puzzelspel met honderden verschillende niveaus waarin je de tuin van je dromen bouwt met de hulp van Austin de butler. Het beschikt over tal van tuinen, fonteinen, doolhoven en meer die je moet herstellen, terwijl je onderweg personages en mysteries ontgrendelt. Je kunt de app zelfs verbinden met je Facebook-account, zodat je buren kunt zijn met je vrienden.

6. Roblox

Dompel jezelf onder in een volledig virtuele ervaring in Roblox, een platformonafhankelijke game die beschikbaar is op Apple iOS, Android, Windows en Xbox. De app is opart-gaming en deels sociale media waar je games kunt spelen, je eigen game kunt maken of gewoon kunt chatten met vrienden van over de hele wereld met duizenden ervaringen – zie het als Club Penguin, maar dan voor Gen Z.

7. Subway-surfers

Subway Surfer, dat zich afspeelt in Windy Chicago, is een eindeloos hardloopspel waarin je speelt als Jake, een graffitikunstenaar, terwijl hij door metro’s en treinterreinen rent om aan de inspecteur en zijn hond te ontsnappen. Je moet bewegende metro’s, palen, tunnelmuren, barrières en meer ontwijken om items en power-ups te krijgen om je snelheid te verhogen en je speciale vaardigheden te verbeteren.

8. Onmogelijke datum: lastig raadsel

Waarom op een echte date gaan als je kunt spelen Onmogelijke datum: lastig raadsel op je iPhone? De mobiele game is gebaseerd op raadsels, waarbij je puzzels en hersenkrakers oplost om romantische relaties te versterken. U kunt tekenen, wissen, vegen, klikken, slepen en meer acties om misverstanden op te lossen voor koppels die op date zijn totdat ze ware liefde vinden.

9. Honkai: Starrail

Aan boord van de Astral Express met The Nameless, een bende avonturiers, reis je door de melkweg om nieuwe beschavingen te vinden, nieuwe vrienden te ontmoeten en avonturen te beleven in vreemde werelden in Honkai: Star Rail, een ruimtefantasie-RPG van game-ontwikkelaars HoYoverse. Volg de Aeons, een ras van goddelijke wezens die de realiteit kunnen beheersen, terwijl ze proberen te vechten tegen een kwade kracht genaamd het Fragmentum.

10. Call of Duty: mobiel

Een paar jaar geleden creëerde Activision een mobiele versie van hun populaire videogame genaamd Call of Duty: Mobile. Dit is het vierde seizoen van de first-person shooter met verschillende multiplayer-modi, waaronder Team Deathmatch, Domination, Battle Royale en meer. Dit is een platformonafhankelijke game voor iOS- en Android-apparaten.

1. Minecraft ($ 7)

Minecraft is een van de meest populaire games ter wereld en kan voor slechts $ 7 op de Apple iPhone worden gespeeld. Het is een sandbox-game waarin spelers vrij zijn om de wereld te creëren en te verkennen om bergen te beklimmen, grotten op te graven en kostbaar erts te delven om huizen, wapens, dorpen en meer te bouwen.

U kunt ook onze gids raadplegen hoe Minecraft gratis te spelen.

2. Monopoly – Klassiek bordspel ($ 5)

Speel nu Monopoly met uw mobiele Apple-apparaat. Dit is de klassieke versie van het bordspel met nieuwe graphics en leuke animaties in een volledig meeslepende mobiele ervaring. Rol de dobbelstenen en reis over het bord om eigendommen op te kopen, huizen en hotels te bouwen, Monopoly-geld te verzamelen en vrienden en familie failliet te laten gaan.

Je kunt zelfs spelen als klassieke speelstukken, waaronder de scottie, kat, T-Rex, badeend en anderen. En aangezien dit de betaalde versie is voor slechts $ 5, is deze advertentievrij zonder onderbrekingen of afleidende pop-ups.

3. Geometriestreepje ($ 2)

Geometry Dash is een op ritme gebaseerd platformspel waarin spelers vormen besturen om van punt A naar punt B te springen met unieke soundtracks voor elk niveau. De game heeft zelfs een level-editor waar je je eigen levels kunt maken en delen. De app kost slechts $ 2 en bevat geen in-app-aankopen, dus het ontgrendelen van nieuwe pictogrammen en personages is volledig gebaseerd op je vaardigheden tijdens het spel.

4. Bloons TD 6 ($ 7)

Voor $ 7 is Bloons TD 6 een top-down torenverdediging waarbij spelers verdedigingen creëren die bestaan ​​uit heldenapen, structuren, torens, bruggen en vallen om te voorkomen dat ‘Bloons’, ballonachtige objecten, elke kaart verlaten. Spelers verzamelen munten om hun verdediging te verbeteren.

5. Let op! ($2)

Het is het spel ‘Wie ben ik?’, maar dan voor het digitale tijdperk. Gemaakt door Ellen DeGeneres, Hoofd omhoog! is charades met een twist. Je plaatst je iPhone (screen out) op je voorhoofd, dan verschijnt er een naam of titel op het display, je vrienden of familie moeten de aanwijzingen uitbeelden, en dan moet je de naam van het personage, filmtitel, dier, superheld, en meer binnen 60 seconden. Je kunt zelfs spelen via Apple Facetime of Zoom. Niet slecht voor slechts $ 2.

6. Papa’s vriezer voor onderweg! ($1)

Maak de ultieme ijscoupe met Papa’s Freezeria To Go!. Speel voor slechts $ 1 als een werknemer in een ijssalon aan het strand, aangezien steeds meer klanten komen voor een zoete traktatie tijdens het hectische en hete zomerseizoen. Neem ijsbestellingen aan en bouw en serveer traktaties, terwijl je punten en fooien verdient voor upgrades in de winkel.

7. Incredibox ($ 5)

Voor $ 5, Incredibox is een part-game en part-muziek-app waar spelers hun eigen muziek kunnen maken met indrukwekkende acapella-audio, graffiti-en-drip-achtige graphics en beatbox-animaties. Creëer de beats, effecten, melodieën en stemmen in slepen-en-neerzetten-mechanica om je eigen deuntjes en geluid te verbeteren. Je kunt zelfs je meesterwerken opslaan en downloaden om te delen met je vrienden en familie of gewoon voor jezelf.

8. Plaag Inc. ($1)

Waarom zou je in werkelijkheid een pandemie doormaken als je er ook mee kunt spelen op je iPhone? Voor $ 1 is Plague Inc. een strategiespel waarin je de mensheid moet beëindigen met een dodelijke ziekteverwekker tijdens een wereldwijde plaag. De mensen over de hele wereld zijn echter adaptiever dan je denkt, dus je moet steeds meer dodelijke virussen creëren en ontwikkelen om alle mensen op aarde uit te roeien.

9. Red’s eerste vlucht ($ 1)

Angry Birds zijn terug, schat! Reds eerste vlucht is een remake van de klassieke mobiele game uit de late jaren 2000 met nieuwe graphics, nieuwe levels, nieuwe functies en meer. Het doel blijft echter hetzelfde: lanceer Angry Birds om hebzuchtige varkens en hun constructies te vernietigen om gestolen eieren terug te winnen.

10. Stardew-vallei ($ 5)

Voor $ 5 is Stardew Valley een boerderijsimulatiespel in een open wereld met elementen van rollenspel. Erf een stuk land en een klein huis in Pelican Town van je grootvader, maak het land vrij en bewerk het met gewassen en vee, en verdien geld om je eigen stuk van de boerderij uit te breiden en te verbeteren.

Ondertussen was Stardew Valley de winnaar van de Golden Joysticks’ Breakthrough Award in 2016 met meer dan 50 uur gameplay en plezier.

Waarop te letten bij Apple iPhone Games

Er zijn miljoenen en miljoenen apps en games in de Apple App Store, dus het kan intimiderend zijn om met slechts één te beginnen om te spelen. Hoewel de meest populaire spellijsten – gratis of betaald – een goede plek zijn om te beginnen, zijn er enkele andere factoren waarmee u rekening moet houden voordat u op downloaden tikt. Dit is waar je op moet letten in Apple iPhone-games.

Allereerst, als je een heel oude iPhone hebt, moet je controleren of deze compatibel is met de mobiele game. Voor de meeste games moet je iPhone minimaal iOS 8 of hoger hebben, wat compatibel is met de Apple iPhone 4S of hoger. Dit iPhone-model is uitgebracht in oktober 2011, dus een eerdere iPhone-release is niet compatibel met deze games.

Je moet ook weten hoeveel ruimte je hebt op je iPhone. De bestandsgrootte voor mobiele games kan variëren van een paar honderd megabytes tot ongeveer 20 GB, dus als u niet genoeg ruimte op uw smartphone heeft, kan deze niet volledig downloaden op uw hardware. Als dat het geval is, kun je overwegen een paar apps te verwijderen om ruimte vrij te maken, een nieuwe iPhone met een grotere opslagcapaciteit te kopen of een nieuwe game te downloaden.

Dan moet u rekening houden met de prijs. Hoewel er veel gratis spellen beschikbaar zijn, betekent gratis niet noodzakelijkerwijs helemaal gratis. Veel van deze gratis games bieden in-app-aankopen voor upgrades. Bijvoorbeeld in het spel Koninklijke wedstrijd, je hebt een beperkt aantal levens om te spelen. Als je eenmaal een leven verliest, moet je 30 minuten wachten om het terug te krijgen. Als u echter betaalt, kunt u de app ontgrendelen om meer levens te krijgen.

Helaas kan hetzelfde ook worden gezegd voor een betaald spel. Het feit dat u in eerste instantie voor een app moet betalen, betekent niet dat er geen aanvullende in-app-aankopen beschikbaar zijn. Maar als een mobiele game aan de prijzige kant is, is de kans groot dat de ontgrendelde versie naar je iPhone wordt gedownload.

Daarnaast kun je ook een abonnement nemen op Apple Arcade voor $ 5/mnd. om alle beschikbare iOS-games te ontgrendelen zonder in-app-aankopen om te spelen op iPhone, iPad, MacBook en Apple TV. Als je een fervent mobiele gamer bent, dan is dit de juiste keuze.

Het laatste waar je op moet letten bij een Apple iPhone-game is of het er leuk uitziet om te spelen. Als een game erg leuk of een uitdaging lijkt, tik dan op downloaden en dompel jezelf onder in een heel nieuw universum en ervaring.

Aankomende iPhone-games

Vraagt ​​u zich af welke nieuwe iPhone-games er in de pijplijn zitten? Bekijk onze gids voor alle grootste aankomende iPhone-games om te zien wat er in 2023 gaat gebeuren.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply