De 14 beste gratis te spelen games op de Nintendo Switch op dit moment

0

Het spelen van videogames is een dure hobby. Of je nu een gloednieuwe console koopt of de nieuwste releases koopt, het kan kostbaar zijn om je digitale bibliotheek gevuld te houden met de nieuwste games. Gelukkig begint daar verandering in te komen. Steeds meer uitgevers zijn de afgelopen jaren begonnen met het omarmen van het free-to-play-model, waardoor spelers in een aantal goede Nintendo Switch-games kunnen springen zonder een cent te betalen.

We hebben enkele van de beste gratis te spelen titels die beschikbaar zijn op de Nintendo Switch doorzocht en een lijst samengesteld zodat je kunt genieten van een aantal geweldige games zonder je portemonnee te veel te belasten. Van battle royales en vechtgames tot managementsims en platformgames, laten we de veertien beste gratis te spelen titels die beschikbaar zijn op de console eens doornemen.

IGN Rewards gratis spel van de maand

IGN

IGN Rewards gratis spel van de Maand

Meld u aan voor IGN Rewards om toegang te krijgen tot gratis games en weggeefacties.

U kunt ook onze gids voor de beste Nintendo Switch-deals voor kortingen op games.

Fortnite

Ongetwijfeld de grootste gratis te spelen game die momenteel beschikbaar is, is Fortnite uitgegroeid van een ambitieuze multiplayer-shooter tot een culturele kolos. Het doel van het spel is simpel: versla 99 andere spelers in een vrij-voor-iedereen gevecht en zorg dat je als laatste overblijft. Je valt in een enorme wereld en moet snel wat uitrusting opsporen, wapens vinden, constructies bouwen en andere spelers uitschakelen terwijl je bezig bent. Ondertussen beginnen de grenzen van de kaart zich te vernauwen, waardoor je naar een centrale arena wordt geleid waar je zult vechten om tot winnaar te worden gekroond.

Op papier is Fortnite een vrij standaard Battle Royale-shooter, maar door de jaren heen reikte het bereik ver buiten het genre. Of het nu gaat om nieuwe spelmodi, crossover-cameo’s, in-game concerten, filmvertoningen of een steeds groter wordend verhaal met interactieve evenementen, Fortnite is nu een multimediasensatie. Alle multiplayer-modi van Fortnite zijn gratis te spelen, met microtransacties beperkt tot cosmetica en een seizoensgebonden gevechtspas.

Lees onze recensie van Fornite of bekijk meer spellen zoals Fotnite.

Fall Guys: ultieme knock-out

Mediatonic’s Fall Guys, een mix van de kleurrijke mascotte-platformgame en het battle royale-genre, werd voor het eerst gelanceerd in 2020. Sindsdien is het gratis te spelen en opent het zijn deuren voor nieuwe spelers die zijn unieke merk van multiplayer platformgame-chaos willen ervaren. Je kunt gratis genieten van alle multiplayermodi van Fall Guys, met betaalde content die beperkt is tot een in-game cosmeticawinkel en een premium seizoensgevechtspas met unieke ontgrendelingen.

Voor degenen die nieuw zijn bij Fall Guys: de game ziet 100 spelers in de schoenen stappen van onhandige boonvormige concurrenten terwijl ze tegen elkaar strijden in een spelshow met hoge inzetten, verspreid over een reeks van steeds moeilijker wordende rondes. Zie het als Human: Fall Flat ontmoet Takeshi’s Castle. De laatst overgebleven speler is de winnaar en neemt waardevolle punten mee naar huis die ze kunnen inwisselen voor nieuwe kostuums, emotes en meer. Fall Guys is in de jaren sinds het debuut exponentieel gegroeid, waarbij de game meerdere seizoenen doorloopt en verschillende nieuwe levels toevoegt.

Lees onze recensie van Fall Guys.

Raket Liga

Rocket League, een chaotische mix van arcaderacen en voetbal, is een vaste waarde in de free-to-play-scene sinds de overstap naar het model in 2020. Maximaal 8 spelers nemen het tegen elkaar op terwijl ze proberen een gigantische voetbal te lanceren met kleine raceauto’s in het doel van de tegenstander. Rocket League is eenvoudig op te pakken, maar lastig te beheersen. Spelers zullen als een team efficiënt moeten werken om zich te verdedigen tegen hun tegenstanders en stijlvolle goals te scoren.

Met een enorme community is Rocket League op dit moment misschien wel een van de meest populaire multiplayer-titels in de gaming-ruimte. Het wordt ook regelmatig bijgewerkt, waarbij ontwikkelaar Psyonix regelmatig nieuwe seizoenen, evenementen, spelmodi en cosmetica toevoegt. Alle multiplayer-modi van Rocket League zijn gratis, waarbij spelers cosmetische items kunnen kopen in een in-game winkel.

Lees onze recensie van Rocket League.

Apex-legendes

Na het ontwikkelen van Titanfall en het vervolg, betrad Respawn Entertainment de gratis te spelen Battle Royale-ruimte met Apex Legends. Apex Legends speelt zich af in hetzelfde universum als Titanfall en paste het genre met een twist aan, waardoor een battle royale werd gecombineerd met een teamgebaseerde hero shooter.

Nadat ze een held uit een grote selectie hebben gekozen, verzamelen spelers zich in squadrons van drie, waarbij ze hun unieke vaardigheden gebruiken om rivaliserende teams te verslaan en proberen de laatste squadron te zijn die overblijft. Sinds de lancering is de game regelmatig bijgewerkt, waarbij nieuwe seizoenen en spelmodi zijn toegevoegd. Alle multiplayer-modi van Apex Legends zijn volledig gratis en helden kunnen worden ontgrendeld met valuta die tijdens het spelen worden verdiend. Wat de microtransacties betreft, spelers kunnen cosmetica kopen en betalen om helden onmiddellijk te ontgrendelen.

Lees onze recensie van Apex Legends.

Overwacht 2

Blizzard’s tweede iteratie van zijn gerespecteerde multiplayer, teamgebaseerde heldenschieter, Overwatch 2 verwelkomde een schat aan nieuwe spelers toen het eind 2022 werd gelanceerd. Spelers richten zich op 5v5-gevechten, kiezen een held en vechten tegen het andere team, waarbij ze de vaardigheden van hun personage gebruiken om maak een back-up van squadleden en win het spel.

Overwatch 2 is een constant evoluerende ervaring, waarbij Blizzard nieuwe evenementen toevoegt en de game regelmatig bijwerkt. Alle multiplayermodi van Overwatch 2 zijn gratis te spelen, terwijl de helden kunnen worden ontgrendeld door wedstrijden te spelen (of ze kunnen allemaal worden ontgrendeld tegen een eenmalige vergoeding via het Hero Pack). Microtransacties zijn beperkt tot het ontgrendelen van cosmetica en het kopen van een seizoensgevechtspas.

Lees onze recensie van Overwatch 2.

Warframe

Warframe, een van de langstlopende inzendingen op de lijst, werd voor het eerst uitgebracht in 2013. In het decennium daarna is het een nietje op consoles geworden en biedt het gebruikers een gratis te spelen scifi-actie-RPG met een lange hoofdcampagne, snelle -tempo third-person gevechten, volledig geïntegreerde coöp, uitgebreide aanpassingsmogelijkheden en diepgaande verkenning.

Voor degenen die op zoek zijn naar een game om talloze uren in te verzonken, is Warframe een solide gok. Met frequente updates is het altijd in ontwikkeling en biedt het een constante stroom van nieuwe dingen om te doen, planeten om te bezoeken en missies om te ondernemen. Warframe is volledig gratis om te spelen, met microtransacties beperkt tot cosmetica.

Lees onze recensie van Warframe.

Schuilkelder

Fallout Shelter, oorspronkelijk uitgebracht als een koppeling met Fallout 4, is een managementsim die spelers in de rol van kluisopziener plaatst. De prestigieuze positie geeft hen de mogelijkheid om een ​​van de iconische gewelven van de franchise te creëren, te beheren en uiteindelijk te runnen, waardoor de bewoners gevoed, gehuisvest en gelukkig blijven. Onderweg moeten ze faciliteiten creëren, middelen verzamelen, vijanden bevechten en bewoners op missies naar de woestenij sturen.

Fallout Shelter is volledig gratis speelbaar, met microtransacties die beperkt zijn tot het kopen van buitkratten met nieuwe bewoners, huisdieren, wapens, grondstoffen en flessen Nuka-Cola Quantum, wat activiteiten versnelt.

Lees onze recensie van Fallout Shelter.

Super Kirby-clash

Super Kirby Clash brengt Nintendo’s schattige mascotte terug voor een nieuw avontuur. Het is een teamgebaseerde vechtpartij waarin maximaal 4 spelers het opnemen tegen verschillende eindbazen, zoals Kirby en zijn bondgenoten. De game is speelbaar met zowel vrienden als AI-partners en bevat vier verschillende klassen met hun eigen unieke vaardigheden.

Hoewel Nintendo Super Kirby Clash op de markt heeft gebracht als een “free-to-start”-game, wat impliceert dat spelers uiteindelijk tegen een betaalmuur zouden komen, is de campagne volledig gratis beschikbaar. Microtransacties zijn beperkt tot de in-game valuta van Gem Apples, waarmee je upgrades, stickers en ondersteuningsitems kunt kopen. Gem Apples kunnen echter ook worden verkregen door het spel te spelen, wat betekent dat je ze niet hoeft te kopen om de credits van Super Kirby Clash te bereiken.

Pokemon zoektocht

Pokemon Quest, een nieuwe kijk op de iconische pocketmonster-franchise als een op buit gericht actie-avonturenspel, is een unieke kijk op een van de meest baanbrekende eigenschappen van Nintendo. Het spel vervoert spelers naar Tumblecube Island; een nieuw rijk gevuld met kubusvormige Pokemon bekend als Pokexel. Jouw taak is om het eiland te verkennen, de wilde Pokexel te verslaan, nieuwe Pokexel te trainen en je thuisbasis te beheren.

De kerninhoud van Pokemon Quest is volledig gratis te spelen, met microtransacties die beperkt zijn tot upgrades die de voortgang versnellen.

Lees onze recensie van Pokemon Quest of bekijk onze gids voor de beste Pokemon-spellen.

The Elder Scrolls: messen

The Elder Scrolls: Blades, een gratis te spelen dungeon-crawler die zich afspeelt in het universum van The Elder Scrolls, laat spelers in de huid kruipen van een van de laatst overgebleven leden van The Blades terwijl ze hun stad herbouwen en verschillende missies aangaan. Blades is een lineaire actie-RPG waarin spelers kerkers plunderen voor buit en ervaring. Ze kunnen vervolgens de middelen die ze vinden gebruiken om hun geboorteplaats opnieuw op te bouwen en een persoonlijke nederzetting te creëren met nieuwe NPC’s en aanvullende speurtochten.

Naast de hoofdcampagne biedt Blades ook online PvP en een eindeloze kerkermodus, waardoor spelers een willekeurig gegenereerd, nooit eindigend niveau kunnen doorkruisen voor ervaring en andere beloningen.

De drie modi van The Elder Scrolls: Blades zijn gratis speelbaar. Het is echter de moeite waard om er rekening mee te houden dat de game zwaar is bekritiseerd vanwege de opdringerige microtransacties, die de voortgang vertragen door je te dwingen te wachten op lange in-game timers die alleen worden versneld via aan te schaffen valuta.

Lees onze recensie van The Elder Scrolls: Blades.

Brawlhalla

Brawlhalla, gericht op een toernooi tussen woeste krijgers, is een gratis platformvechtspel waarmee je je macht kunt testen tegen AI-tegenstanders of andere online spelers. Je kunt kiezen uit een enorm aanbod van legendarische helden door de eeuwen heen, en je kunt in verschillende modi zowel voor iedereen als voor teams strijden.

Alle kaarten van Brawlhalla zijn vanaf het begin gratis te spelen en je kunt nieuwe vechters kopen met geld dat je verdient door het spel te spelen. Wat de microtransacties betreft, deze zijn gericht op cosmetische items en het direct ontgrendelen van nieuwe vechters.

Gewoon dansen (2023)

Het is vermeldenswaard dat de gratis versie van Just Dance 2023 slechts twee nummers bevat: “Sweet But Psycho” van Ava Max en “Dynamite” van BTS. De rest van de tracks van het spel worden ontgrendeld door te betalen voor de volledige versie.

Beide nummers zijn echter voldoende om een ​​voorproefje te krijgen van de nieuwste versie van Ubisofts jaarlijkse bewegingsgebaseerde dansfranchise. Voor degenen die er nog niet eerder in zijn gesprongen, leert Just Dance spelers dansen op hun favoriete nummers, waarbij ze worden uitgedaagd om een ​​vaste routine te volgen en in de maat te blijven met de muziek. Als ze het nummer kunnen bijhouden, verdienen ze punten waarmee ze hoge scores kunnen halen en hun vrienden kunnen uitdagen.

Yu-Gi-Oh! Meester Duel

Door Konami beschouwd als de definitieve videogame-aanpassing van het iconische ruilkaartspel, Yu-Gi-Oh! Master Duel is een gratis te spelen versie van Yu-Gi-Oh! met up-to-date regels en kaarten. Naast een multiplayer-modus waarin spelers hun kaartspel tegen online tegenstanders kunnen opnemen, heeft Master Duel ook een solo-modus, die degenen die nieuw zijn in het spel de mogelijkheid biedt om de basis te leren.

Het basisspel van Master Duel is volledig gratis, met microtransacties die beperkt zijn tot het kopen van nieuwe kaartpakketten.

Hemel: Kinderen van het Licht

Sky: Children of The Light, afkomstig van de makers van Journey uit 2012, is een online sociaal avontuur in een open wereld waarin spelers een desolaat landschap verkennen. Net als Journey gaat het spel over het verbinden met anderen, terwijl spelers elkaar ontmoeten, communiceren en vriendschap sluiten zonder een woord te zeggen.

Onderweg lossen ze puzzels op en beginnen ze het mysterie van de wereld van Children of the Light en hun plaats daarin te ontrafelen. De campagne is volledig gratis te spelen, met in-game microtransacties die beperkt zijn tot cosmetica.

Lees onze recensie van Sky: Kinderen van het Licht

Op zoek naar meer gratis spellen? Bekijk onze gids voor de beste gratis PS5-games of duik in hoe je Minecraft gratis kunt spelen.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply