JioCinema rolt Premium Subscription Plan uit, biedt exclusieve HBO-shows zoals House of the Dragon, Chernobyl en meer

0

JioCinema heeft een nieuw Premium-abonnement geïntroduceerd, waarmee gebruikers toegang krijgen tot een breder scala aan inhoud. Het streamingplatform kreeg veel aanhang door gratis streaming aan te bieden van grote evenementen zoals de FIFA World Cup en IPL 2023, samen met hitfilms zoals Vikram Vedha. De introductie van het Premium-abonnement markeert de inspanning van het platform om zijn aanbod aan abonnees uit te breiden.

Met het nieuwe Premium-abonnement van JioCinema hebben gebruikers nu toegang tot een breder scala aan exclusieve inhoud van gerenommeerde studio’s zoals HBO. Populaire HBO-shows zoals House of the Dragon, Succession en The Last of Us behoren tot de nieuwste titels die beschikbaar zijn voor streaming op het platform.

Bovendien heeft JioCinema beloofd om in de nabije toekomst meer spannende inhoud in zijn Premium-bibliotheek op te nemen. Het is vermeldenswaard dat de JioCinema-app kan worden gedownload van zowel de Google Play Store als de App Store van Apple.

Om het JioCinema Premium-abonnement te kopen, gaat u naar de JioCinema-website en selecteert u de optie Abonneren. De jaarlijkse abonnementskosten 999 en biedt hoogwaardige audio en video op elk apparaat.

Bovendien staat de app maximaal vier gelijktijdige logins toe, wat betekent dat u de accountgegevens kunt delen met uw familie of vrienden. Het is onduidelijk of geografische locatie van invloed is op meerdere logins. Momenteel biedt het platform alleen een jaarabonnement aan, maar JioCinema kan in de toekomst meer betaalbare maandabonnementen introduceren.

Het Premium-abonnement van JioCinema biedt een brede selectie HBO-shows om uit te kiezen. Enkele van de nieuwste en meest populaire shows die beschikbaar zijn op het platform zijn The Last of Us, House of the Dragon, Chernobyl, White House Plumbers, White Lotus, Mare of Easttown, Winning Time, Barry, Succession, Big Little Lies, Westworld, Silicon Valley, True Detective, Newsroom, Game of Thrones, Entourage, Curb Your Enthusiasm en Perry Mason. Abonnees kunnen genieten van deze veelgeprezen en bekroonde shows op elk apparaat, met de belofte van video en audio van hoge kwaliteit. Het is duidelijk dat het platform ernaar streeft om tegemoet te komen aan een breed scala aan interesses en voorkeuren met zijn uitgebreide bibliotheek met HBO-inhoud.

Eerder dit jaar werkte JioCinema van Reliance samen met WarnerBros om concurrerend te blijven in de snelgroeiende streamingmarkt van India. De industrie wordt momenteel gedomineerd door grote spelers als Netflix, Amazon Prime Video en Disney Hotstar, die allemaal streven naar een groter marktaandeel.

Door deze samenwerking hoopt JioCinema meer gebruikers aan te trekken en zichzelf te vestigen als een van de beste streamingplatforms in het land. Net zoals Disney+ Hotstar een boost in abonnementen ervoer toen het begon met het streamen van HBO-content, kan JioCinema anticiperen op een vergelijkbare stijging van het aantal abonnees.

Vang al het technologienieuws en updates op Live Mint. Download de Mint News-app voor dagelijkse marktupdates en live zakelijk nieuws.

Meer of minder

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply