Een echt bizarre superheldenfilm met een R-rating staat op uit de dood om grote schade aan te richten aan steaming

0

Superheldenfilms met een R-rating werden vroeger als een riskant voorstel beschouwd tot de Deadpool franchise, LoganEn Joker veranderde die perceptie, zelfs als je nog steeds af en toe een flop krijgt Roofvogels. Buiten Marvel en DC zijn aanbiedingen echter leuk Schaduw meester onderstrepen waarom nodeloos gewelddadige verhalen over almachtige helden het niet zo goed deden.

Met tinten van De kraai, RoboCopen zelfs cult-favoriete tv-series Dierlijk om de een of andere reden vindt de film een ​​man die is vermoord door een wrede bende criminelen, wat er duidelijk toe leidt dat hij wordt opgewekt met dierachtige krachten, die vervolgens worden bewapend om het onrecht van een stad vol misdaad en chaos recht te zetten.

via Saban Films

Het zal je misschien niet verbazen dat te ontdekken Schaduw meester zette de wereld niet in vuur en vlam vanuit een kritisch perspectief, maar actievolle verhalen over fantasie en vuistgevechten vinden vaak een veel groter publiek op streaming, en dat is precies wat er opnieuw is gebeurd in het geval van een productie die volkomen krankzinnig is, voor beter en erger.

Per FlixPatrol, Schaduw meester is als overwinnaar uit de bus gekomen in de strijd om Starz-abonnees ervan te overtuigen dat het hun tijd waard is, ook al is het op korte of lange termijn nauwelijks bestemd voor de status van cultklassieker. Het is aantoonbaar gek en zeer ongebruikelijk, om eerlijk te zijn, iets dat misschien wel in zijn voordeel werkt.

Wie geeft er om het Marvel Cinematic Universe of de DCU als er op dit moment een met dieren doordrenkte burgerwacht op afroep grote schade aanricht? Gebaseerd op Voogden van de Galaxy Vol. 3‘s box office-nummers, best veel mensen, maar daar gaat het niet echt om.

Blijf in contact met ons op het sociale-mediaplatform voor directe updates, klik hier om lid te worden van onze Twitter& Facebook

We zijn nu verder Telegram. Klik hier om lid te worden van ons kanaal (@Palaunow) en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over technologie.

Voor al het laatste entertainmentnieuws Klik hier

Volg ons op Google Nieuws voor het laatste nieuws en updates.

Lees hier het originele artikel

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaren, alle materialen aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mailen – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply