Alchemy Stars – Officiële trailer van de Descent-update van Lumination

0

Alchemy Stars is een mobiele RPG-game met lijnstrategie die de Lumination’s Descent-inhoudsupdate lanceert met een Team Battle-modus, de Illumina Supply Center-evenementenwinkel, Aurorian Trial Stages, tijdelijke login-beloningen en meer. Dit tijdelijke evenement wordt ook geleverd met een nieuwe aflevering van het hoofdverhaal en tal van beloningen en bonussen die te verkrijgen zijn. De Descent-inhoudsupdate van Alchemy Stars Lumination is nu beschikbaar voor iOS en Android.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply