Virat Kohli-Anushka Sharma’s romantische dinerdate heeft cricketspeler die paps plaagt zoals ze actrice ‘meneer’ noemen

0

Afbeeldingsbron: TWITTER/@SUBLANIYAVINAY Virat Kohli-Anushka Sharma

Anushka Sharma en echtgenoot-cricketer Virat Kohli falen nooit om paar goals te dienen. Onlangs stapten ze uit om te dineren met de rest van de Royal Challengers Bangalore-spelers en ondersteunend personeel in het cricketer’s restaurant in Mumbai. Toen het paar later naar buiten kwam om te poseren voor de paps, vond er een grappig incident plaats. Voor degenen die niet thuis zijn, heeft Virat Kohli een restaurant met de naam One8 Commune in Juhu.

Terwijl het paar buiten het restaurant poseerde voor de paps, noemde een paparazzo Anushka ten onrechte ‘meneer’. Het hilarische antwoord van de voormalige Indiase kapitein op de paps, zeggende “Virat ma’am bhi bol de ek baar.” (Zeg alstublieft een keer tegen Virat ‘Ma’am’!) stuurden lachgolven naar mensen en foto’s. Verschillende video’s van het incident gingen viraal. Voor het uitje koos Anushka voor een gestreepte grijze top met een losse witte broek, terwijl Virat er keurig uitzag in een shirt met militaire print.

https://twitter.com/mufaddal_vohra/status/1656331193619718144?s=20

Een paar dagen geleden poseerden Anushka en Virat voor een geweldige foto die door de eerste werd gedeeld, samen met een stel oneindigheids- en hartemoji’s. Ze worden ‘perfect stel’ genoemd en weten hoe ze doelen hoger moeten stellen. Virat werd gezien in een zwart shirt met een klassiek horloge in zijn hand dat om Anushka’s middel gaat, gekleed in een prachtige oranjekleurige jurk.

Terwijl ze poseerde voor de camera, zag Anushka er prachtig uit met open haar en een brede glimlach. De cricketspeler onderschreef de foto met twee harten met een oneindigheidsteken ertussen.

Virat Kohli is momenteel bezig met zijn IPL-schema terwijl hij speelt voor de populaire franchise ‘Royal Challengers Bangalore’. Tussen de wedstrijden door geven Virat en Anushka wat geld uit en gaan ze vaak uit eten en verlangen naar dates, soms in Bengaluru en soms in Delhi. LEES OOK: Anushka Sharma-Virat Kohli ontmoet de Franse ambassadeur Emmanuel Lenin voorafgaand aan het filmfestival van Cannes | Foto

Wat biedt de toekomst voor Anushka Sharma?

Anushka zal te zien zijn in de aankomende film Chakda Xpress. De film is geregisseerd door Prosit Roy en is een sportbiopic gebaseerd op het leven van de voormalige Indiase cricketspeler Jhulan Goswami. Anushka zal voor het eerst in haar carrière de rol van cricketspeler spelen. Het sportdrama gaat ook in première op Netflix.

De enorm gemonteerde Netflix-film laat zien hoe Jhulan ondanks talloze hindernissen de ladder opklimt om haar enige droom te vervullen: cricket spelen. Jhulan werd vervolgens aanvoerder van het Indiase nationale cricketteam voor vrouwen en is een rolmodel voor aspirant-cricketspelers in het land. LEES OOK: Virat Kohli bezoekt tempel met Anushka Sharma na lelijk IPL-gevecht met Gautam Gambhir | VIDEO

Laatste entertainmentnieuws

Blijf in contact met ons op het sociale-mediaplatform voor directe updates, klik hier om lid te worden van onze Twitter& Facebook

We zijn nu verder Telegram. Klik hier om lid te worden van ons kanaal (@Palaunow) en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over technologie.

Voor al het laatste entertainmentnieuws Klik hier

Volg ons op Google Nieuws voor het laatste nieuws en updates.

Lees het originele artikel hier

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaren, alle materialen aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mailen – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply