Life Makeover, waarbij uw enige beperking uw verbeeldingskracht is

0

Een mode-icoon worden kan hard werken zijn. Het kost tijd, creativiteit en oog voor perfect gemaakte outfitcomposities. Om nog maar te zwijgen van een gevoel voor design om het perfecte huis te creëren om je nieuwe chique kleding te dragen. Het kan jaren duren om de ideale garderobe en het ideale huis samen te stellen.

Tenzij je hebt Levens make-over, het nieuwe sociale simulatiespel van Famous Heart Limited. De game heeft al meer dan 15 miljoen volgers van over de hele wereld en meer dan 4 miljoen spelers uit Zuidoost-Azië, Amerika en Europa die zich al vooraf hebben geregistreerd om vroege beloningen te ontgrendelen. Veel mensen willen hun unieke gevoel voor stijl uitdrukken in de digitale ruimte. Levens make-over heeft al de eerste plaats bereikt in de iOS-winkel in China, Japan en Singapore, met Engelse, Russische, Thaise, Bahasa Indonesia en Vietnamese lokalisatie. Het is snel een culturele hit geworden vanwege de aanpassingsmogelijkheden, huisontwerpen en sociale elementen, waardoor de speler de vrijheid van grenzeloze creativiteit in handen krijgt.

Nu beschikbaar om te downloaden

Levens make-over biedt een niveau van maatwerk dat op het eerste gezicht overweldigend kan zijn. Hun gebruiksvriendelijke interface stelt nieuwe spelers echter in staat om in te springen en snel dingen onder de knie te krijgen om het plezier van het creëren van hun perfecte uiterlijk te krijgen. Spelers, of “droom makers”zoals de game ze noemt, kunnen hun avatar en controlefactoren zoals huidskleur, lichaamsvorm, gezichtsstructuur, oogkleur en -vorm maken, tot het punt dat je je bovenste en onderste ooglid afzonderlijk kunt aanpassen en zelfs de twinkeling in je ogen kunt aanpassen . Pas je make-up, de lengte van je benen en de pruilmond van je lippen aan. Levens make-over kan je helpen het te maken als je het kunt dromen.

Het ontwerpen van je avatar is nog maar het begin. Nadat je je virtuele avatar hebt aangepast, is het tijd om te schakelen en te kiezen wat je wilt dragen. Spelers worden in de volledige ontwerpermodus gezet, in staat om hun garderobe naar beneden te halen met de stijlen, kleuren, patronen en materialen van elk stuk! Duizenden items zijn momenteel beschikbaar in het spel, van casual looks tot uitgebreide jurken die een fotoshoot op het Met Gala waardig zijn; de nieuwste mode-looks en vintage couturestukken zijn binnen handbereik. U kunt zelfs de aanpassingsopties gebruiken om creëer de outfit die je nu draagt! Creëer je favoriete celebrity-looks van het Met Gala of een iconische look van je favoriete tv-show. Door het gebruik van Unreal Engine 4 zien de materialen en kleding er precies zo uit als in het echt.

Van Fashion Week-icoon tot Home Make-over

De creativiteit houdt niet op bij je garderobe. Het spel is tenslotte geroepen Levens make-over. Spelers zijn in staat om hun droomhuis vanaf de grond af te creëren, de perfecte plattegrond te kiezen en deze naar eigen inzicht in te richten. Richt elke hoek van je huis in en plaats verlichtingsarmaturen en gespreksstukken zoals je wilt. Hoe gaat jouw droomhuis eruit zien? Hoe creëer je de perfecte vakantie- en hostingruimte?

Zodra je huis klaar is, is het tijd om je vrienden of spelers die je in de buurt hebt ontmoet uit te nodigen en een huisfeestje te geven om te pronken met je creatie. Organiseer een theekransje, combineer de huis- en mode-elementen en organiseer een verkleedfeestje met een thema. Het is aan jou. Het sociale aspect van de game is net zo cruciaal als de verschillende ontwerpelementen. Het gaat niet alleen om maatwerk, maar ook om interactie met anderen in deze levendige wereld die het team van Famous Heart Limited heeft gecreëerd. Levens make-over is een leeg canvas waarop je je perfecte plaatje kunt schilderen met alle tools die de game je biedt.

Wat wordt jouw verhaal?

Alsof een modesimulator, een op maat gemaakt huisontwerpspel en een sociale online multiplayer-game waar je je vrienden kunt uitnodigen voor fotoshoots, niet genoeg waren, Levens make-over biedt ook een verhaalmodus. Ja, een verhaalmodus waarin spelers detectives kunnen worden om het mysterie van het hoofdverhaal te ontdekken en zelfs enkele van de verhalen achter specifiek unieke kostuums te ervaren.

Meer dan vier miljoen mensen hebben zich hiervoor aangemeld Levens make-over om beloningen in handen te krijgen en vanaf de eerste dag aan hun reis te beginnen. Je kunt het spel nu downloaden en je vrienden uitnodigen!

Als je vijf vrienden krijgt om mee te doen, krijg je een paar bonusaanpassingsitems als beloning. Er is ook een doorlopend SNS-evenement met gratis outfits in-game en een loterij op hun Facebook-pagina om een ​​iPhone en CHANEL-lipsticks te winnen! Dus leg je visionboards en lookbooks klaar en check uit Levens make-over op de Play Store En App Winkel!

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply