Go First annuleert alle vluchten tot 19 mei; details hier

0

Om operationele redenen zijn Go First-vluchten tot 19 mei geannuleerd, aldus de luchtvaartmaatschappij.

“Het spijt ons te moeten meedelen dat vanwege operationele redenen Go First-vluchten die gepland waren tot 19 mei 2023, zijn geannuleerd. Onze excuses voor het ongemak veroorzaakt door de vluchtannuleringen”, aldus Go First in een verklaring.

Volgens de luchtvaartmaatschappij zal binnenkort een volledige terugbetaling worden gedaan op de oorspronkelijke betalingswijze.

Go First erkent dat de annuleringen van vluchten mogelijk de reisplannen van haar passagiers hebben verstoord en de luchtvaartmaatschappij zet zich in om alle mogelijke hulp te bieden. Het bedrijf heeft een aanvraag ingediend voor onmiddellijke oplossing en hervatting van de activiteiten, zoals de passagiers weten. De luchtvaartmaatschappij kan binnenkort de boekingen hervatten en bedankt haar passagiers voor hun geduld.

“Neem contact op met ons Customer Care Center op 1800 2100 999 of schrijf ons op [email protected] om ons te laten weten hoe we u kunnen helpen”, voegde Go First eraan toe.

Een Indiase rechtbank heeft woensdag Go Airlines (India) Ltd faillissementsbescherming verleend, een stap die de op drie na grootste luchtvaartmaatschappij van het land zal helpen om zichzelf nieuw leven in te blazen, maar die de pogingen van buitenlandse verhuurders om hun vliegtuigen terug te nemen, bemoeilijkt.

De lagekostenmaatschappij, onlangs omgedoopt tot Go First, heeft gezegd dat de financiële crisis werd veroorzaakt door wat zij “defecte” Pratt & Whitney-motoren noemden die ongeveer de helft van haar 54 Airbus A320neo’s aan de grond hielden. De Amerikaanse motorfabrikant, onderdeel van Raytheon Technologies, heeft gezegd dat er geen bewijs is voor de beweringen.

Het National Company Law Tribunal zei dat een interim-resolutieprofessional het management van de luchtvaartmaatschappij met onmiddellijke ingang zal overnemen en heeft een moratorium op de activa en leaseovereenkomsten van Go First bevolen.

Go First’s Chief Executive Officer Kaushik Khona, die aanwezig was toen het bevel werd voorgelezen, vertelde verslaggevers dat de beslissing “historisch” was.

Dit is de eerste keer dat een Indiase luchtvaartmaatschappij vrijwillig faillissementsbescherming heeft aangevraagd om opnieuw te onderhandelen over contracten en schulden.

De verhuizing zou echter de terugnemingspogingen van verhuurders kunnen bemoeilijken, die de afgelopen dagen verzoeken hebben ingediend bij de Indiase luchtvaartregulator voor de teruggave van ongeveer 40 Go First-vliegtuigen nadat huurbetalingen waren gemist.

(Met input van het bureau)

Vang al het zakelijke nieuws, marktnieuws, belangrijke nieuwsevenementen en laatste nieuwsupdates op Live Mint. Download de Mint News-app om dagelijkse marktupdates te ontvangen.

Meer of minder

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply