AI komt naar Gmail: wat is ‘Help me schrijven’ in Gmail en hoe het helpt

0

Sinds de lancering van ChatGPT in november vorig jaar staat generatieve AI centraal bij grote technologiebedrijven die producten ontwikkelen om aan de voortdurende technologische trend te voldoen. Tijdens de onlangs afgesloten Google I/O 2023, ook het grootste evenement van het jaar voor het bedrijf, heeft Google gedetailleerd beschreven hoe het AI integreert in zijn producten en diensten.

Tijdens het evenement kondigde Google de functie ‘Help me schrijven’ in Gmail aan, gebaseerd op een krachtiger generatief model. Door de functie te gebruiken, kan men binnen enkele seconden een volledig concept van de e-mail genereren. De functie maakt gebruik van de geavanceerde machine learning-algoritmen van Google om betere resultaten te genereren.

“Stel dat je een e-mail hebt gekregen dat je vlucht is geannuleerd. De luchtvaartmaatschappij heeft een voucher gestuurd, maar wat je echt wilt is een volledige terugbetaling. U kunt antwoorden en “Help me schrijven” gebruiken.”

Typ vervolgens gewoon de prompt in van wat je wilt, bijvoorbeeld een e-mail waarin om een ​​volledige terugbetaling wordt gevraagd. Druk op maken en er verschijnt een volledig concept voor je.

“Het haalt handig vluchtgegevens uit de vorige e-mail. Het lijkt vrij dicht bij wat je wilt verzenden.” Als iemand het resultaat wil verfijnen, kan dat altijd.

‘Help me write wordt de komende maanden uitgerold als onderdeel van onze Workspace-updates. Het is waarschijnlijk dat de functie beschikbaar zal zijn voor zowel web- als mobiele gebruikers van Gmail.

Ter herinnering, Google lanceerde in 2017 de Smart Reply-functie voor Gmail. De functie biedt korte antwoorden die men met slechts één klik kon selecteren. Vervolgens kwam Smart Compose, dat schrijfsuggesties als één type in de e-mail aanbood.

“Smart Compose heeft geleid tot meer geavanceerde schrijffuncties, mogelijk gemaakt door AI. Ze zijn alleen al in het afgelopen jaar meer dan 180 miljard keer gebruikt in Workspace’, aldus het bedrijf.

Vang al het technologienieuws en updates op Live Mint. Download de Mint News-app voor dagelijkse marktupdates en live zakelijk nieuws.

Meer of minder

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply