Tecno Phantom V Yoga getipt om MediaTek Dimensity 8050 SoC, 6 achteruitrijcamerasensoren te krijgen

0

Tecno Phantom V Yoga, een naar verluidt aankomend vlaggenschipmodel van het Chinese smartphonebedrijf Tecno, is naar verluidt gespot op een Chinees platform. De post op de website heeft verschillende specificaties van de flip-smartphone getipt, die naar verluidt wordt aangedreven door een Mediatek Dimensity 8050 SoC. De Tecno Phantom V Yoga is gespot met modelnummer Tecno AD11. Interessant is dat het ook zes camera’s aan de achterzijde herbergt, samen met een 32-megapixel selfie-sensor. Tecno heeft de specificaties of het bestaan ​​van de smartphone niet officieel bevestigd.

Twitter-gebruiker Bronya (@Bronya_0916) heeft gedeeld afbeeldingen van de vermeende kenmerken van de aankomende Tecno Phantom V Yoga, gespot op een Chinees platform. De smartphone, gezien in een lavendelkleurige variant, heeft het modelnummer Tecno AD11. Zoals onthuld in de afbeeldingen, zou de Tecno Phantom V Yoga kunnen komen in een variant met 8 GB RAM + 256 GB opslag.

De smartphone van het Chinese smartphonebedrijf zou zeven camera’s huisvesten, waaronder zes achtersensoren en één selfiecamera. De opstelling aan de achterkant van de Tecno Phantom V Yoga zal naar verwachting een 50-megapixel 1-inch sensor, een 64-megapixelcamera, een 32-megapixellens, een 8-megapixelsensor, een 5-megapixelcamera en een 2-megapixelcamera bevatten. lens. Ondertussen wordt voor selfies en video’s getipt om een ​​32-megapixel camera aan de voorkant te krijgen.

Bovendien zou het kunnen worden aangedreven door een MediaTek Dimensity 8050 SoC en de nieuwste HiOS kunnen draaien op basis van Android 13. De Tecno Phantom V Yoga zal naar verwachting ook een 4.000 mAh-batterij krijgen met 66 W supersnel opladen. Er wordt getipt om een ​​6,75-inch AMOLED-scherm te krijgen met een verversingssnelheid van 144 Hz. Dat doet het echter niet. krijg een buitenste display.

Uit de gelekte afbeeldingen is echter geen informatie naar voren gekomen over de lanceringsdatum of de verwachte prijs van de smartphone. De Twitter-gebruiker heeft echter gesuggereerd dat de Tecno Phantom V Yoga vermoedelijk ongeveer CNY 8900 kost (bijna Rs. 1.05.575). Het bedrijf moet de details of het bestaan ​​van de smartphone nog bevestigen.


Realme wil misschien niet dat de Mini Capsule het bepalende kenmerk van de Realme C55 is, maar zal het uiteindelijk een van de meest spraakmakende hardwarespecificaties van de telefoon worden? We bespreken dit op Orbital, de Gadgets 360-podcast. Orbital is beschikbaar op Spotify, Gaana, JioSaavn, Google Podcasts, Apple Podcasts, Amazon Music en waar je je podcasts ook vandaan haalt.
Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply