Croma Moederdag 2023-uitverkoop: de beste technische cadeau-ideeën voor jou

0

Vier Moederdag 2023 met een doordacht technisch cadeau dat je moeder echt zal waarderen. We hebben een lijst met geweldige gadgets samengesteld, van smartphones en smartwatches tot haarstylingtools en naaimachines, op maat gemaakt voor moeders met uiteenlopende interesses. Onze selectie combineert stijl en gemak om u te helpen het perfecte cadeau te vinden. Bovendien hebben we onweerstaanbare kortingen en aanbiedingen toegevoegd om deze geschenken nog aantrekkelijker te maken. Lees verder om onze topkeuzes te ontdekken en maak deze Moederdag onvergetelijk door je moeder te laten zien hoeveel ze voor je betekent.

Samsung Galaxy A23 5G (6 GB RAM, 128 GB)

Help je moeder in contact te blijven met dierbaren en geniet van haar favoriete apps met de Samsung Galaxy A23 5G. Met een 6,6-inch display en een 50-megapixel quad-camera kan ze gemakkelijk herinneringen vastleggen en delen. Nu beschikbaar voor slechts Rs. 22.990 (MRP Rs. 28.990), met een extra Rs. Directe korting van 2.000 voor HDFC- en ICICI Bank-creditcards en -betaalpassen.

Koop nu bij Rs. 22.990 (MRP Rs. 28.990)

Usha Allure DLX elektrische naaimachine

Als je moeder dol is op naaien en borduren, schaf haar dan de Usha Allure DLX elektrische naaimachine aan. Met automatische naaldinrijger, een led-naailampje en een invoerhendel voor borduren is het een praktisch en leuk cadeau. Te koop voor Rs. 14.418 (MRP Rs. 15.200), met een onmiddellijke korting van vijf procent tot Rs. 1.000 voor creditcards van IDFC Bank.

Koop nu bij Rs. 14.418 (MRP Rs. 15.200)

Samsung Galaxy Watch 5 smartwatch

Stimuleer de gezondheidsreis van je moeder met de Samsung Galaxy Watch 5 Smartwatch. Uitgerust met een hartslagmeter, slaaptracker en 90 trainingsmodi, is het een stijlvolle en functionele metgezel. Krijg het voor Rs. 26.999 (MRP Rs. 29.999), met directe kortingen tot Rs. 5.000 op geselecteerde bankcreditcards en EMI-transacties.

Koop nu bij Rs. 26.999 (MRP Rs. 29.999)

Philips 3000-serie stijltang met snoer

Maak het stylen van je moeder gemakkelijker met de Philips 3000-serie stijltang met snoer. Met SilkProtect-technologie en twee temperatuurinstellingen kan ze thuis resultaten van salonkwaliteit behalen. Nu beschikbaar voor Rs. 2.795 (MRP Rs. 3.495), met een onmiddellijke korting van vijf procent tot Rs. 1.000 voor creditcards van IDFC Bank.

Koop nu bij Rs. 2.795 (MRP Rs. 3.495)

Redmi Note 12 5G (4 GB RAM, 128 GB)

Geef je moeder de Redmi Note 12 5G cadeau voor naadloze communicatie en entertainment. Het 6,67-inch Full-HD+ Super AMOLED-scherm en de drievoudige camera aan de achterzijde van 48 megapixels zorgen voor verbluffende beelden en opnamen. Te koop voor Rs. 17.999 (MRP Rs. 19.999), met Rs. 1.250 directe kortingen voor HDFC- en ICICI Bank-creditcards en -betaalkaarten.

Koop nu bij Rs. 17.999 (MRP Rs. 19.999)

Ambrane föhn met 2 standen

Maak de haarverzorgingsroutine van je moeder een fluitje van een cent met de Ambrane 2 Setting Föhn. Perfect voor snel drogen en stylen, deze föhn van 1200 watt is een praktisch en attent cadeau. Te koop voor Rs. 499 (MRP Rs. 1.199), met een onmiddellijke korting van vijf procent tot Rs. 1.000 voor creditcards van IDFC Bank.

Koop nu bij Rs. 499 (MRP Rs. 1.199)

Geniet op Moederdag van de tijd die je met je moeder doorbrengt en het geluk haar een perfect technisch cadeau te geven van onze lijst en Croma’s uitverkoop. Deze cadeautjes tonen je dank en liefde voor alles wat ze doet. Laten we de speciale band tussen jou en je moeder vieren.

Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply