“Ik voel me zo getraind”: Jonah Hauer-King onthult de maar liefst 5 trainingslessen die hij kreeg ter voorbereiding op Prins Eric in ‘The Little Mermaid

0

Foto via Giles Keyte/Walt Disney Pictures

Een live-action bewerking van Disney’s De kleine Zeemeermin zou nooit gemakkelijk worden, maar de nieuwste beelden van achter de schermen voor de film laten zien hoe uitdagend het was voor prins Eric-acteur Jonah Hauer-King om zijn charmante karakter tot leven te brengen.

Prins Eric heeft, zoals we weten, een passie voor zeilen. Hauer-King bij uitbreiding moet ons ook kunnen overtuigen dat hij weet wat hij doet op een boot. Enter: Boottraining. Omdat zijn personage in de film ook van meer dan één boot wordt gegooid, was Hauer-King ook op de hoogte van een goede stunttraining. Dan was er natuurlijk stemtraining (want je kunt geen Disney-prins hebben zonder een stel zijdezachte pijpen) en hondentraining omdat het maken van een Kleine Zeemeermin film zonder Max is godslasterlijk. Oh, en gymtraining omdat – hallo! – dit is een Disney-prins waar we het over hebben.

Al met al heeft Hauer-King maar liefst vijf trainingslessen gevolgd om ons de Prins Eric van onze dromen te brengen. Dat is Disney-toewijding op zijn best, mensen.

“Er was veel training om de personages te spelen. Er was stunttraining, boottraining, stemtraining, hondentraining, gymnastiektraining. Ik voel me gewoon zo getraind!”

Een van de vele lessen waaraan Hauer-King niet hoefde deel te nemen, was dialecttraining, aangezien de Engelse acteur al het bezwijmbare accent heeft dat nodig is om de intonatie van de hopeloze romanticus over te brengen. Hoewel hij in het verleden in een aantal films heeft gespeeld (Een hond op weg naar huis, Dit is de nacht) De kleine Zeemeermin is veruit zijn grootste rol tot nu toe.

Vroege discussies over wie de rol van Prins Eric zou spelen, waren oorspronkelijk rockster en universele hartenbreker Harry Styles, maar Styles wees uiteindelijk de rol af om zijn energie op muziek te richten (wat een slimme zet was gezien zijn toegewijde aandacht die leidde tot Harry’s huisdat Album van het jaar won bij de Grammy’s van 2023).

Hoewel de film verwikkeld is in een verhit debat over de kwaliteit van de CGI, de slecht verlichte scènes die het moeilijk maken om te zien, en racistische reacties van zogenaamde fans over de casting van Halle Bailey, De kleine Zeemeermin is inderdaad een van de meest verwachte films van 2023. Hauer-King, als hij geluk heeft, maakt misschien deel uit van de eerste live-action remake van Disney die het echt goed doet. Nu hoef je alleen nog maar te kijken hoe de fiches vallen waar ze kunnen.

De kleine Zeemeermin maakt zijn theatrale plons in theaters over de hele wereld op 26 mei.

Blijf in contact met ons op het sociale-mediaplatform voor directe updates, klik hier om lid te worden van onze Twitter& Facebook

We zijn nu verder Telegram. Klik hier om lid te worden van ons kanaal (@Palaunow) en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over technologie.

Voor al het laatste entertainmentnieuws Klik hier

Volg ons op Google Nieuws voor het laatste nieuws en updates.

Lees het originele artikel hier

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mailen – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply