BTS ARMY overweldigd door ongeloof over een ‘Fast X’-aankondiging

0

Afbeeldingen door Taylor Hill/Getty Images/Universal Pictures

Er zijn twee dingen in ons populaire culturele landschap die allemaal over familie gaan: BTS en de Snel & Furieus franchise. Het nieuws dat de twee samen zijn gekomen in de vorm van een nummer voor de soundtrack van het 10e deel van de serie, toepasselijk getiteld Snelle X, laat LEGER’s uit de vallen rennen. De single “Angel Pt.1” zal te horen zijn Jimin van BTSsamen met Kodan Black, NLE Choppa, JVKE en Muni Long.

Onmiddellijk begonnen de uitdrukkingen “OMG WHAT” en “JIMIN IS COMING” trending op Twitter toen fans reageerden op de bom, extatisch om nieuwe muziek te krijgen van een van hun favoriete artiesten.

Sinds de aankondiging van hun pauze van het uitbrengen van muziek als groep in de zomer van 2022, hebben de verschillende leden van BTS zowel soloprojecten uitgebracht als individuele nummers in plaats van onder de vlag van BTS. Onlangs bracht Jimin zijn allereerste soloalbum uit, getiteld GEZICHTdat op nummer twee stond in de Billboard 200, en wiens single “Like Crazy” de eerste plaats bereikte in de Billboard Hot 100 singles chart.

Eerder was een ander nummer van Jimin, samen met mede-BTS-lid V, genaamd “Friends”, te zien in een film van een even populaire franchise – de Marvel Cinematic Universe’s Eeuwigen. “Engel Pt. 1′, zorgt er echter voor dat fans begrijpelijkerwijs in paniek raken, gezien het feit dat de hoofdnummers van de Snel Saga trekt altijd veel aandacht en wordt veel gedraaid op de radio. Als laatste promotionele single voor het allerlaatste Snel film, zal deze grote samenwerking ongetwijfeld een groot probleem worden.

Fans van zowel BTS als de Snel films kunnen luisteren naar het nummer 18 mei, dat is ook wanneer Snelle X zal bioscopen over de hele wereld gaan draaien. De officiële Amerikaanse releasedatum voor het laatste optreden van de fam is 19 mei. Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster, Sung Kang, Jason Statham, John Cena, Scott Eastwood, Helen Mirren en Charlize Theron allemaal opbrengst.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply