Battle Stars Multiplayer Shooter introduceert lokale personages en kaarten op iOS, Android

0

Battle Stars, het online multiplayer-schietspel ontwikkeld door het in Pune gevestigde SuperGaming, gaat groots op het gebied van lokalisatie en verstevigt zijn Indiase roots met een aantal interessante nieuwe toevoegingen aan het spel. Tijdens een recent evenement in Mumbai kondigde Super Gaming een samenwerking aan met de populaire maker van inhoud Techno Gamerz (Ujjwal Chaurasia), met een nieuw speelbaar personage gebaseerd op de introductie van de maker in het spel. Battle Stars is nu beschikbaar voor iOS en Android en kan gratis worden gedownload en gespeeld, hoewel er in-app-aankopen zijn.

Nieuwe Indiase karakters en kaart op Battle Stars

Tijdens een Today at Apple-evenement in de nieuwe Apple BKC-winkel in Mumbai, introduceerde SuperGaming twee nieuwe speelbare personages die al live zijn in Battle Stars. Zoals eerder vermeld, is de eerste, ‘Techno’ genaamd, gebaseerd op de maker van inhoud Techno Gamerz, populair vanwege zijn gamevideo’s op YouTube en met een aantal abonnees van meer dan 33 miljoen.

Het Techno-personage bevat ook gepersonaliseerde berichten en geklets op basis van het Techno Gamerz-imago en de identiteit van maker Ujjwal Chaurasia, evenals een uniek wapen en een ‘Techno Quest’-doelgerichte zoektocht op basis van het personage. “Toen SuperGaming me liet zien hoe ik er in de game uitzag, was ik enorm onder de indruk. Van subtiele animaties tot mijn poses en zelfs mijn maniertjes, er is veel zorg en aandacht voor detail,” zei Ujjwal Chaurasia over de samenwerking met SuperGaming om het personage te ontwikkelen.

Daarnaast werd ook een tweede speelbaar personage genaamd ‘Patil’ geïntroduceerd; het personage lijkt op een politieagent uit Mumbai, gebaseerd op de connectie met Mumbai. SuperGaming zal binnenkort een ander speelbaar vrouwelijk personage uit Mumbai introduceren in het spel, evenals een nieuwe kaart voor Battle Stars die sterk is geïnspireerd door Mumbai en zijn verschillende oriëntatiepunten. Nieuwe emotes gebaseerd op Mumbai-jargon zullen binnenkort ook in de game worden geïntroduceerd.

“Er is een enorme kans in India voor lokaal ontwikkelde games van hoge kwaliteit, en Battle Stars speelt hierop in door onze kracht van realtime multiplayer te benutten en Techno Gamerz te integreren om spelers in-game te vermaken en een speelbare held te zijn. ”zei Roby John, CEO en mede-oprichter van SuperGaming, in een verklaring per e-mail.

Battle Stars is een online multiplayer-shooter met 4v4-gevechten tussen spelers met verschillende personages met hun eigen sterke en zwakke punten. SuperGaming heeft onlangs financiering verkregen via een investering van Bandai Namco en werkt ook aan de aankomende battle royale-game Indus, en Android-gebruikers kunnen zich al aanmelden op de pre-registratiepagina van de game om updates te ontvangen voordat deze wordt uitgebracht.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply