Xiaomi Civi 3 met 12 GB RAM naar verluidt gespot op Chinese certificeringssite, hints voor aanstaande lancering

0

Xiaomi Civi 2, aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1 SoC, werd vorig jaar september in China gelanceerd. Nu bereidt het smartphonemerk zich naar verluidt voor om een ​​mogelijke opvolger uit te brengen. Hoewel Xiaomi het bestaan ​​van de Xiaomi Civi 3 nog niet heeft bevestigd, heeft het naar verluidt een certificering ontvangen van het Chinese Ministerie van Industrie en Informatietechnologie (MIIT). Er wordt gezegd dat het wordt geleverd met 12 GB RAM en 512 GB opslag aan boord. De Xiaomi Civi 3 zou een MediaTek Dimensity 8200 SoC onder de motorkap kunnen hebben. Er wordt gezegd dat het wordt geleverd met dubbele selfie-camera’s van 32 megapixels.

Een vermeende vermelding op de MIIT-website, gespot door tipgever Digital Chat Station, toont de Xiaomi Civi 3 met modelnummer 23046PNC9C. Volgens de screenshots van de lijst die op Weibo wordt gedeeld, kan de smartphone 12 GB RAM en 512 GB intern geheugen krijgen. De online lijst bevestigde 5G-connectiviteit en het Andorid-besturingssysteem op de Xiaomi-telefoon. Het geeft echter geen verdere details.

Hoewel de lancering van Xiaomi Civi 3 nog steeds niet is bevestigd door het Chinese smartphonebedrijf, suggereert de vermelding op de MIIT-site dat deze in de komende dagen zou kunnen worden aangekondigd.

Volgens een eerder lek zal de Xiaomi Civi 3 een 6,55-inch full-HD+ AMOLED-scherm hebben met een vernieuwingsfrequentie tot 120 Hz. Er wordt gezegd dat het wordt geleverd met een MediaTek Dimensity 8200 SoC. De handset is voorzien van een dubbele camera aan de achterzijde, geleid door een 50-megapixel Sony IMX800 primaire sensor. Verder zou het twee camera’s aan de voorkant van 32 megapixels bevatten met een gezichtsveld van 100 graden.

De Xiaomi Civi 2 werd in september vorig jaar in China gelanceerd met een startprijs van CNY 2.399 (ongeveer Rs. 27.000) voor de 8 GB RAM + 128 GB opslagversie. Het toestel is nog niet gelanceerd in India.

De Snapdragon 7 Gen 1 SoC van Qualcomm drijft de Xiaomi Civi 2 aan. Het heeft een 6,55-inch full-HD+ AMOLED-scherm met een vernieuwingsfrequentie tot 120 Hz. Een drievoudige camera aan de achterzijde met als kop een 50-megapixel Sony IMX766-hoofdsensor, een 32-megapixel dual-front camera-opstelling en een 4.500 mAh-batterij met ondersteuning voor snel opladen van 67 W zijn de andere belangrijke specificaties van het apparaat.


Xiaomi lanceerde zijn cameragerichte vlaggenschip Xiaomi 13 Ultra-smartphone, terwijl Apple deze week zijn eerste winkels in India opende. We bespreken deze ontwikkelingen, evenals andere rapporten over smartphonegerelateerde geruchten en meer op Orbital, de Gadgets 360-podcast. Orbital is beschikbaar op Spotify, Gaana, JioSaavn, Google Podcasts, Apple Podcasts, Amazon Music en waar je je podcasts ook vandaan haalt.
Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply