Apple Arcade krijgt 20 nieuwe games, waaronder een exclusieve TMNT Splintered Fate

0

Apple’s op abonnementen gebaseerde gaming-service Arcade heeft nu meer dan 200 games in totaal op iPhone, iPad, Mac en Apple TV bereikt met de toevoeging van 20 nieuwe games. De 20 nieuwe titels die donderdag zijn toegevoegd, zijn onder meer What the Car?, Disney SpellStruck en Cityscapes: Sim Builder. De nieuwste update omvat ook de exclusieve lancering van Teenage Mutant Ninja Turtles coöptitel TMNT Splintered Fate. De andere nieuwe games die naar het platform komen, zijn populaire App Store-titels zoals Temple Run+, Playdead’s LIMBO+, PPKP+ en meer. Apple Arcade biedt toegang voor maximaal zes gezinsleden zonder advertenties en in-app-aankopen.

De iPhone-maker heeft donderdag de toevoeging van 20 nieuwe titels aan de gamesbibliotheek van Apple Arcade aangekondigd via een bericht op zijn redactiesite. Met de nieuwste update krijgt de gaming-abonnementsservice een exclusieve TMNT Splintered Fate-titel uit het Teenage Mutant Ninja Turtles-universum. Deze game van Paramount Global betrekt Leonardo, Michelangelo, Donatello en Raphael in een co-op roguelike-avontuur.

Een andere populaire release is de geheel nieuwe What the Car? van de makers van What the Golf en What the Bat. Apple heeft ook de Apple Arcade-gamesbibliotheek uitgebreid met meerdere Disney-titels zoals Disney SpellStruck, Disney Coloring World+ en Disney Getaway Blast+.

Apple Arcade nieuwe games TMNT Splintered Fate Apple TMNT Splintered Fate

TMNT Splintered Fate is een co-op roguelike-avontuur
Fotocredit: appel

De andere nieuwe games zijn Cityscapes: Sim Builder van Magic Fuel Games, Chess Universe+ van Tilting Point, Getting Over It+ van Bennett Foddy en Hill Climb Racing+ van Fingersoft. Er is ook Iron Marines+ van Ironhide Game Studio, Kingdom Two Crowns+ (Raw Fury), Playdead’s LIMBO+ (Playdead), My Town Home – Family Games+ (My Town Games LTD) en Octodad: Dadliest Catch+ (Young Horses).

PPKP+ ontwikkeld door Shimada Thoshishiro, het minimalistische schietspel Time Locker+ van Sotaro Otsuka en een puzzelavontuurspel Very Little Nightmares+ van Bandai Namco Entertainment zijn de andere nieuwste titels.

Apple Arcade-abonnees hebben nu toegang tot Temple Run van Imangi Studios, Snake.io+ en Farming Simulator 20+. Lezers kunnen hier de volledige lijst met games zien die naar Apple Arcade komen.

Apple Arcade game-abonnementsservice kost Rs. 99 per maand in India. Klanten kunnen ook gebruikmaken van een gratis proefperiode van een maand. Met de service kunnen maximaal zes gezinsleden hetzelfde abonnement delen. Apple Arcade kan ook worden gekocht in combinatie met de abonnementen Apple One Individual (Rs. 195) en Apple One Family (Rs. 365). Het biedt onbeperkte toegang tot meer dan 200 games uit de App Store, allemaal zonder advertenties of in-app aankopen. Je kunt Apple Arcade-games spelen op iPhone, iPad, Mac en Apple TV.


Apple lanceerde deze week naast de nieuwe Apple TV de iPad Pro (2022) en de iPad (2022). We bespreken de nieuwste producten van het bedrijf, samen met onze recensie van de iPhone 14 Pro op Orbital, de Gadgets 360-podcast. Orbital is beschikbaar op Spotify, Gaana, JioSaavn, Google Podcasts, Apple Podcasts, Amazon Music en waar je je podcasts ook vandaan haalt.
Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply