Moet je de Breath of the Wild DLC spelen voor Tears of the Kingdom?

0

Met The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, slechts een week verwijderd van de release, is er nooit een beter moment geweest om Breath of the Wild te spelen. Voor sommige mensen betekent dat misschien gewoon het hoofdverhaal afmaken en alles verzamelen, maar Breath of the Wild is meer dan alleen het basisspel.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild DLC is een uitbreidingspas die meerdere DLC-pakketten biedt. Elk pakket bevat speciale bepantsering en items, evenals aanvullende DLC-zijmissies die je reis voortzetten als Link. Als je je afvraagt ​​of je de uitbreidingspas wel of niet moet kopen voordat je in Tears of the Kingdom duikt, volgt hier een kort overzicht van wat erbij komt kijken.

The Master Trials – DLC-pakket 1

De eerste DLC in de Breath of the Wild-uitbreidingspas heeft verschillende voordelen. De Master Trials DLC wordt geleverd met twee extra modi: Master Mode en de Hero’s Path Mode. Met de Master-modus kun je het aantal vijanden waarmee je te maken krijgt verhogen en gevechten nog uitdagender maken. Terwijl je met Hero’s Path Mode kunt zien waar je bent geweest, zodat je Korok-zaden en heiligdommen kunt identificeren die je misschien hebt gemist.

Buiten de extra modi, is de hoofdtrekking van deze DLC de Trial of the Sword-zoektocht. Dit is een uitdagingsmodus waarin je een handschoen van meerdere met vijanden gevulde niveaus moet overleven. Met in totaal 51 niveaus is dit de meest uitdagende proef in het spel, maar het eindigt met een power-up voor het Master Sword die de moeite waard is.

Dit DLC-pakket bevat ook 8 nieuwe kledingitems (zoals Majora’s Mask), een reismedaillon waarmee je naar locaties buiten heiligdommen kunt reizen en een Korok-masker dat trilt als je in de buurt van een Korok-zaadje bent.

The Champion’s Ballad – DLC-pakket 2

Het tweede DLC-pakket richt zich minder op extra modi en meer op de uitbreiding van de verhaallijn. De Champions Ballad DLC bevat een nieuwe opdrachtenreeks die alleen kan worden gestart nadat je de hoofdopdracht hebt voltooid om de Goddelijke beesten te bevrijden. Nadat een mysterieuze stem wenkt om verbinding te maken om de Divine Beast Tamer’s Trials uit te dagen, moet hij zichzelf bewijzen door vijanden te verslaan, nieuwe Shrine-zoektochten op te lossen en zelfs een geheel nieuwe kerker uit te dagen. Bovendien zal Kass de bard zijn zoektocht voortzetten om het onvoltooide nummer te voltooien.

Naast de nieuwe quest bevat dit DLC-pakket ook 9 extra kledingitems die verborgen zijn in schatkisten in Hyrule. Het wordt ook geleverd met Ancient Horse-uitrusting waarmee je het aantal uitgeruste sporen kunt vergroten en je paard naar je toe kunt roepen, hoe ver het ook is.

Waar koop je de Breath of the Wild Expansion Pass

De beste manier om toegang te krijgen tot de Breath of the Wild DLC-content is door deze rechtstreeks in de Nintendo eShop te kopen. De uitbreidingspas combineert beide DLC-pakketten voor $ 19,99, zodat je toegang krijgt tot alle hierboven genoemde extra content.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom komt uit op 12 mei. Je kunt de game al vooraf bestellen om er zeker van te zijn dat je hem op dag 1 kunt spelen. Bekijk hieronder onze hands-on preview van de game:

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply