In het nieuwe Gurgaon-huis van Sanya Malhotra: foto’s van Griha pravesh en puja

0

Afbeeldingsbron: INSTAGRAM/SANYA MALHOTRA Sanya Malhotra

Sanya Malhotra kocht een nieuw huis en deelde een glimp van haar griha pravesh-ceremonie op haar Instagram-verhalen. In een korte periode van haar carrière heeft het ‘Dangal’-meisje een niche van zichzelf gemaakt. Ze maakt zich op voor haar nieuwe release ‘Kathal’, waarvan de trailer onlangs werd uitgebracht. Voorafgaand aan de release van de film bracht de actrice vier BHK mee in Gurgaon, Delhi voor zichzelf en haar gezin, waar ze van plan is tijd door te brengen wanneer ze de kans krijgt, weg van haar strakke schema. Op een van de foto’s is te zien hoe de actrice het huis binnenstapt.

“Naya ghar,” schreef Sanya Malhotra bij die foto. Ze plaatste ook een paar foto’s van de puja op haar Instagram-verhalen. Voor de ceremonie was Sanya Malhotra gekleed in haar feestelijke beste – ze droeg een gebroken witte sari. Bekijk hier de foto’s van Sanya Malhotra’s griha pravesh:

India TV - Sanya Malhotra

Afbeeldingsbron: INSTAGRAM/SANYA MALHOTRAIn het nieuwe Gurgaon-huis van Sanya Malhotra

Sanya Malhotra heeft een indrukwekkende reeks films. Ze zal te zien zijn in Kathal. In de trailer kunnen we een komisch drama zien dat draait om een ​​vrouwelijke politieagent (Sanya) en haar reis om het mysterie te ontrafelen van 2 jackfruits die worden gestolen uit de tuin van een MLA gespeeld door acteur Vijay Raaz. De film bevat ook Rajpal Yadav in de rol van een journalist.

Co-schrijver en regisseur Yashowardhan Mishra zei over de film: “Het is zo’n opwindende ervaring om de trailer van mijn eerste film, Kathal-A Jackfruit Mystery, te lanceren. Door onze verhalen te vertellen, samen met een ensemble van extreem hardwerkende en getalenteerde acteurs, hebben we een verhaal gecreëerd dat het publiek aan het lachen zal maken en er tegelijkertijd voor zorgt dat ze met een sterke gedachte vertrekken. Eigenzinnige satire-komedies zijn er maar weinig en we hebben de grafiek van elk personage met extreme gevoeligheid en aandacht geschetst. Ik kan niet wachten tot het publiek de film op 19 mei kan bekijken, alleen te streamen op Netflix.”

Sanya heeft ook Sam Bahadur en mevrouw in de pijplijn. Na Paglait markeert Kathal Sanya’s tweede samenwerking met Guneet Monga.

LEES OOK: Kangana Ranaut reageert op Adah Sharma’s ‘The Kerala Story’ rij, zegt ‘Je bent een terrorist…’

LEES OOK: Virat Kohli deelt schattige foto met Anushka Sharma; fans grappen ‘itne Gambhir kyu ho’

Laatste entertainmentnieuws

Blijf in contact met ons op het sociale-mediaplatform voor directe updates, klik hier om lid te worden van onze Twitter& Facebook

We zijn nu verder Telegram. Klik hier om lid te worden van ons kanaal (@Palaunow) en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over technologie.

Voor al het laatste entertainmentnieuws Klik hier

Volg ons op Google Nieuws voor het laatste nieuws en updates.

Lees het originele artikel hier

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaren, alle materialen aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mailen – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply