Omega Strikers – Officiële lanceringstrailer

0

Omega Strikers is vanaf 27 april 2023 beschikbaar op Nintendo Switch, pc en in de App Store voor iPhone en iPad en Google Play voor Android-apparaten. Bekijk de trailer van deze aanstaande gratis te spelen platformonafhankelijke 3v3 footbrawler-game .

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply