Nieuwe Don’t Nod-game Harmony: The Fall of Reverie komt in juni uit

0

Harmony: The Fall of Reverie, een nieuwe game van Life Is Strange-ontwikkelaar Don’t Nod, werd aangekondigd tijdens de Nintendo Direct van vandaag.

De game is een verhalend avontuur, dat zich afspeelt in een wereld waar het mystieke “Reverie”-vliegtuig de echte wereld heeft gekruist. Spelers kruipen in de schoenen van Polly, “een opgewekte jonge vrouw die kan reizen tussen onze wereld en Reverie.”

Wanneer een megabedrijf de balans tussen deze twee werelden op het spel zet, moet Polly de kracht van ‘goddelijke helderziendheid’ gebruiken om tussen werelden te reizen, de toekomst te zien en ‘over het lot van de mensheid te beslissen’. De game bevat veel vertakkende verhalende paden, waarbij de speler uiteindelijk besluit om de kant van een van de zes verschillende goddelijke “Aspirations” te kiezen.

Harmony heeft een prachtige handgetekende kunststijl en een soundtrack van Celeste-componist Lena Raine.

Harmony: The Fall of Reverie komt in juni 2023 naar de Nintendo Switch.

Voor meer van de Nintendo Direct van vandaag, inclusief een Metroid Prime Remastered shadow drop en een nieuwe kijk op The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, bekijk je onze samenvatting van alles wat is aangekondigd.

Bo Moore is de technische redacteur van IGN.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply