Gracie Hunt, de dochter van de eigenaar van de chef, blitzt critici van de familie van Patrick Mahomes en maakt zich klaar voor Red Friday

0

De Kansas City Chiefs nemen het op zondag op tegen de Philadelphia Eagles in Super Bowl LVII in het State Farm Stadium in Glendale, Arizona, en een van de meest herkenbare gezichten van de organisatie zal aan de zijlijn staan ​​om het team toe te juichen terwijl ze op zoek zijn naar een andere Vince Lombardi Trofee.

Nee, Patrick Mahomes is klaar om het spel te spelen, ondanks een hoge enkelverstuiking waardoor hij op tijd strompelde tijdens het AFC-kampioenschap tegen de Cincinnati Bengals.

We hebben het over Gracie Hunt.

KLIK HIER VOOR MEER SPORTVERSLAG OP FOXNEWS.COM

Gracie Hunt is filantroop, model en de grootste Chiefs-fan.

Gracie Hunt is filantroop, model en de grootste Chiefs-fan. (Hand-out)

Hunt is de dochter van Clark Hunt, de CEO van de organisatie, en de kleindochter van Lamar Hunt, die de organisatie oprichtte in 1960 toen het oorspronkelijk de Dallas Texans heette met de American Football League, die later fuseerde met de NFL. De Lamar Hunt Trophy wordt uitgereikt aan de winnaar van het AFC Championship. De Chiefs hebben er drie gewonnen.

Gracie Hunt is regelmatig te zien bij Chiefs-wedstrijden – of ze nu in het Arrowhead Stadium spelen of op pad gaan en hun tegenstander op die manier domineren. Daarnaast richtte ze de non-profitorganisatie Breaking Barriers Through Sports op, is ze lid van de Texas and Kansas Special Olympics Boards, was ze Miss Kansas USA 2021 en werkt ze aan haar master in sportmanagement aan de Universiteit van Kansas na het behalen van haar bachelor in sportmanagement en uitgezonden journalistiek bij SMU.

Ze helpt ook de fans te leiden bij het aanmoedigen van hun favoriete team op Red Friday.

Voor Red Friday komt de Chiefs-gemeenschap samen om de organisatie aan te moedigen en terug te geven aan mensen in nood. Fans hebben de afgelopen jaren meer dan $ 3,5 miljoen ingezameld om Ronald McDonald House Charities of Kansas City te helpen. Het evenement van deze week is echter zo belangrijk.

Gracie Hunt, rechts, de dochter van Kansas City Chiefs-eigenaar Clark Hunt, en Tavia Hunt genieten van de zijlijn voor een wedstrijd tegen de Denver Broncos op Empower Field op Mile High op 11 december 2022 in Denver.

Gracie Hunt, rechts, de dochter van Kansas City Chiefs-eigenaar Clark Hunt, en Tavia Hunt genieten van de zijlijn voor een wedstrijd tegen de Denver Broncos op Empower Field op Mile High op 11 december 2022 in Denver. (Justin Edmonds/Getty Images)

“Red Friday is waarschijnlijk ontwikkeld toen we onze president, Mark Donovan, jaren geleden binnenhaalden en we hebben veel nieuwe leuke dingen gedaan”, vertelde Hunt in een recent interview aan Fox News Digital. “En nu is Red Friday iets dat alle Chiefs Kingdom viert voor thuiswedstrijden. Maar eerlijk gezegd vieren we het nu elke zondag tijdens het reguliere seizoen. En deze Red Friday wordt de meest opwindende Red Friday omdat het Super Bowl Red Friday is. .”

PATRICK MAHOMES’ VADER ‘TROTS’ HIJ ZAL ZIJN ZOON NFL-GESCHIEDENIS ZIEN BIJ SUPER BOWL LVII

Hunt prees de fans voor hoe goed ze reizen. De Chiefs hebben in Super Bowls gespeeld in Miami, Tampa, Florida en Glendale, Arizona, en ze hebben steden laten zien hoe een rode zee er echt uitziet.

“De fans zijn ongelooflijk”, zei ze. “Chiefs Kingdom reist zo goed en naarmate de week vorderde, is het rood en goud zojuist Arizona overspoeld. Ik weet niet wat de overheersende kleur was vóór deze week, maar dat is het zeker niet meer. fans, iedereen is zo enthousiast over de game.”

Gracie Hunt voorafgaand aan een NFL-voetbalwedstrijd tegen de Green Bay Packers, zondag 7 november 2021 in Kansas City, Missouri.

Gracie Hunt voorafgaand aan een NFL-voetbalwedstrijd tegen de Green Bay Packers, zondag 7 november 2021 in Kansas City, Missouri. (Hand-out)

Terwijl de Chiefs de Super Bowl binnengaan, kunnen fans niet anders dan kijken hoe de dingen op en buiten het veld anders zijn dan vorig jaar. En het begint met Mahomes.

Het seizoen 2021 voldeed niet aan de verwachtingen voor Mahomes. Hij werd genoemd in de Pro Bowl, maar was geen finalist voor de NFL MVP of de aanvallende speler van het jaar. Bovendien heeft hij geen All-Pro-teams gemaakt. Hij gooide voor 3.839 passing yards, 37 touchdown passes en een career-high 13 onderscheppingen.

Buiten het veld werd zijn familie routinematig bekritiseerd vanwege incidenten met fans of heen en weer gaan op sociale media. Zijn broer, Jackson, is een grote social media influencer met meer dan 1 miljoen volgers op TikTok, terwijl zijn vrouw, Brittany, ook meer dan 1 miljoen volgers op Instagram heeft, haar eigen bedrijf runt en mede-eigenaar is van de National Women’s De KC-stroom van de Soccer League.

Terwijl intimidatie en pesterijen op sociale media voor hen beiden zijn gekomen, duwde Hunt de critici terug en verdedigde hij de familie Mahomes krachtig.

BOWLER PETE WEBER REFLECTEERT BEROEMDE CITAAT NADAT PATRICK MAHOMES HET TWEERT TER FEERING

“Ik denk dat Patrick Mahomes een geweldige familie heeft – van Bretagne tot Jackson”, vertelde Hunt aan Fox News Digital. “Het zijn geweldige mensen en we zijn zo gezegend dat we ze als onderdeel van onze organisatie hebben en ze zijn enorme rotsen in het leven van Patrick. Ik denk echt dat we in een cultuur leven die vaak snel kritiek levert en langzaam vergeeft. Maar ik denk dat we het nodig hebben om iemand te zijn die snel vergeeft en langzaam bekritiseert.”

Nu het drama en het lawaai van buitenaf waren afgezwakt, leidde Mahomes de Chiefs naar het beste record in de AFC en terug naar de Super Bowl. Hij leidde de competitie met 5.250 passing yards en 41 touchdown passes en staat op het punt een tweede NFL MVP-prijs te winnen.

Gracie Hunt is de dochter van de Kansas City Chiefs-eigenaar Clark Hunt.

Gracie Hunt is de dochter van de Kansas City Chiefs-eigenaar Clark Hunt. (Hand-out)

Hunt zei dat de verwachting nu is om het hele verdomde ding te winnen.

‘Wees geweldig,’ zei ze. “We verwachten allemaal grootsheid en de jongens verwachten grootsheid van elkaar en van zichzelf. Dat is de standaard die coach Reid heeft gesteld die Mark Donovan heeft gesteld en die mijn vader heeft gesteld voor de organisatie en voor Patrick. Ik weet dat hij dit ziet als een kans om zijn nalatenschap voort te zetten.”

Ze voegde eraan toe dat ze verwachtte het seizoen af ​​te sluiten zoals het begon – in Arizona in het State Farm Stadium en met een “W.”

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

“Laten we het teruglopen schat! We zijn het seizoen begonnen in Arizona. We maken het seizoen hier in Arizona af. Het is een boekensteunseizoen en we zijn er klaar voor.”

Read original article here

Leave A Reply