Forspoken Director belooft patch om prestaties en speelbaarheid te verbeteren

0

Square Enix’s Forspoken kan beslist gemengd zijn als het op prestaties aankomt, maar de regisseur van de game zegt dat er enkele fixes onderweg zijn. Op TwitterenForspoken-regisseur Takeshi Aramaki gaf geen tijdlijn voor aankomende prestatie-updates, maar zei dat de ontwikkelaars er nu hard aan werken.

“We hebben naar al jullie feedback geluisterd en zijn hard aan het werk aan een komende patch die verbeteringen zal bevatten aan de algehele prestaties, graphics, speelbaarheid en algemene updates en fixes voor de game-inhoud op PS5 en verschillende pc-hardwareconfiguraties,” Aramaki schreef. “We doen er alles aan om Forspoken de meest plezierige ervaring mogelijk te maken en zullen zo snel mogelijk een update geven over de timing van de volgende patch.”

In de Forspoken prestatiebeoordeling van IGN zeiden we dat de game het verwachte cijfer mist wat betreft kwaliteit en consistentie, in de hoop dat patches enkele van de aanwezige prestatie- en kwaliteitsproblemen zouden kunnen oplossen.

Enkele van die problemen waren onder meer wazige en laatste generatie ogende details op de PS5, framerate die halverwege de jaren 20 daalde en hoge invoerlatentie. Deze problemen, samen met het feit dat Forspoken niet het gevoel heeft dat het “enkele van de belangrijkste aspecten van de huidige generatie consoles gebruikt”, zorgden ervoor dat Forspoken aanvoelde als een game van meerdere generaties.

Over het algemeen noemden we Forspoken “oké” en zeiden: “Forspoken is het soort spel dat je waarschijnlijk eerder hebt gezien – van het stereotiepe fantasieverhaal van een vis uit het water tot de gigantische open-wereldkaart vol repetitieve optionele taken.”

Logan Plant is een freelance schrijver voor IGN die nieuws over videogames en entertainment behandelt. Hij heeft meer dan zes jaar ervaring in de game-industrie met bylines bij IGN, Nintendo Wire, Switch Player Magazine en Lifewire. Vind hem op Twitter @LoganJPlant.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply