Fans van Harry Styles zijn enthousiast over de felicitatiepost voor Grammy’s van dit One Direction-lid

0

Alberto E. Rodriguez / Getty Images voor The Recording Academy

De Grammy’s-ceremonie van dit jaar was veel voor Harry Styles. Van het feit dat hij online werd gestraald vanwege zijn outfitkeuze tot het mee naar huis nemen van zijn tweede Grammy Award, het lijdt geen twijfel dat het een avond was om nooit te vergeten voor de zanger. Een die alleen maar beter werd door de reactie van zijn voormalige bandmaat, Liam Payne.

De overwinning van Following Styles voor Best Pop Vocal Album met Harry’s huis, Uploadde Payne naar zijn Instagram-account een prachtige foto van zijn vriend toen hij de prijs in ontvangst nam, en deelde een paar oprechte felicitaties. Daarin beschrijft Payne het moment als “verdiend”, waarmee hij de inspanningen en toewijding van Styles bij het schrijven van zijn muziek onder de aandacht brengt.

Deze twee toeren al jaren samen de wereld rond als onderdeel van One Direction, maar ondanks het volgen van verschillende carrièrepaden, lijkt het erop dat de band tussen Payne en Styles springlevend blijft. Het is dan ook geen verrassing dat fans van de voormalige boyband emotioneel werden over het bovenstaande (zoals ze meestal doen wanneer twee One Direction-leden in welke hoedanigheid dan ook met elkaar omgaan). De overgebleven Directioners gingen vervolgens naar sociale media om hun vreugde te uiten.

De Haal dat weg zanger was echter niet de enige die enige liefde toonde voor zijn voormalige bandmaat. Niall Horan feliciteerde Styles ook met zijn Grammy-overwinning, maar op een meer ingetogen manier door een eenvoudige foto van de ceremonie op zijn Instagram Stories te plaatsen, waarin hij beweerde “erg trots” te zijn op Styles. Dit zorgde natuurlijk alleen maar voor meer tranen bij de fans van de zangers.

Het maakt niet uit hoeveel tijd er verstrijkt, het is duidelijk dat One Direction-fans zich nog niet losgemaakt hebben van de band en haar leden. Hoewel de groep misschien nooit meer samenkomt, kunnen fans in ieder geval troost vinden in de wetenschap dat de zangers nog steeds in elkaars hoek zitten.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply