Disney’s geanimeerde vervolgaankondigingen misten degene die mensen eigenlijk willen zien

0

Zootopie

Afbeelding via Disney

Tijdens Disney’s Q1-inkomstenoproep gisteren onthulde CEO Bob Iger dat er drie sequels op enkele van de meest lucratieve eigendommen van het merk in de maak waren, namelijk Bevroren 3, Zootopie 2En Speelgoedverhaal 5.

Hoewel deze franchises alleen al op basis van reputatie automatisch op safe spelen aan de kassa, en ze allemaal zeker tastbare niveaus van enthousiasme zullen opwekken bij hun publiek, moet men zich niet alleen afvragen hoeveel brandstof sommige van deze IP’s nog in de tank hebben, maar of dit in de eerste plaats de juiste manier is om die brandstof te gebruiken. Bevroren En Zootopie zal ongetwijfeld onsterfelijk blijven op internet, en het is niet te zeggen hoe een vijfde Toy Story film zou mogelijk kunnen passen bij die tranentrekker van een einde waarin we terechtkwamen Speelgoedverhaal 4.

Vervolgens hebben de Twitter-massa’s ervoor gekozen om hun stem te laten horen en Disney op te roepen om in plaats daarvan zijn middelen achter een droomvervolg te steken dat niet alleen hard nodig is door niet alleen de franchise, maar ook door het publiek.

Inderdaad, daarna De ongelofelijken‘ tweedejaars inzending bleek een downgrade te zijn van het origineel, Disney’s belangrijkste familie van superhelden zou ongetwijfeld nog een opname op het grote scherm waarderen; een die hen hopelijk zou terugbrengen naar de gerenommeerde status waarmee ze dankzij de eerste film werden beschouwd.

Gebruikers leken er extra op te schieten Speelgoedverhaal 5 na het ontbreken van een Ongelofelijk 3 aankondiging; nu Woody aan het einde van de vierde film is vertrokken uit Buzz en de rest van Bonnie’s speelgoed, heeft Pixar’s vlaggenschipfranchise het brein van de eeuw nodig om een ​​vijfde inzending binnen te halen.

Ongelofelijk 3, aan de andere kant, zou nog veel meer verhalen te vertellen hebben; of het nu gaat om Jack-Jack die naar school gaat, Violet die naar de universiteit gaat, Frozone en zijn vrouw die een eigen gezin stichten, of de Underminer die wraak zoekt, de mogelijkheden blijven eindeloos.

We zullen proberen de afwezigheid van niet te laten Ongelofelijk 3 bezoedel alle ervaringen die we hebben met de sequels die zijn aangekondigd, maar we houden het scherp in de gaten Speelgoedverhaal 5 hoe dan ook; als Pixar ons voor de vijfde keer kan laten huilen, geven we graag toe.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply