Bevestigd dat OnePlus 11 5G een IP64-classificatie heeft in alle markten: rapport

0

OnePlus 11 5G werd op 7 februari gelanceerd in India en andere wereldmarkten. De eerste vlaggenschip-smartphone van de Chinese smartphonefabrikant van het jaar debuteerde met Qualcomm’s nieuwste Snapdragon 8 Gen 2 SoC, 100 W SuperVOOC snelladen en op Hasselblad afgestemde camera’s aan de achterzijde. Eén specifieke specificatie, namelijk de Ingress Protection (IP)-classificatie van het apparaat, die het beschermingsniveau tegen stof en water aangeeft, werd naar verluidt bij de lancering niet bevestigd. Een nieuw rapport heeft bevestigd dat OnePlus heeft onthuld dat de OnePlus 11 5G-smartphone in alle markten een IP64-classificatie heeft.

Volgens een GSMArena-rapport handhaafde OnePlus geen uniformiteit bij het informeren van mediapublicaties over de IP-classificatie die de handset bezit bij het aankondigen van de lancering van zijn nieuwste OnePlus 11 5G. Op verzoek kreeg de publicatie echter een bevestiging van de Chinese smartphonefabrikant dat zijn nieuwste vlaggenschip-smartphone een IP64-classificatie heeft in alle markten.

De OnePlus 11 5G-apparaten die over de hele wereld worden verzonden, hebben misschien niet eens de IP64-classificatie, met apparaten in de VS of Noord-Amerika als uitzondering, zegt het rapport, eraan toevoegend dat dit zou kunnen zijn omdat de OnePlus ervoor heeft gekozen om kosten te besparen bij het testen van alles apparaten, voegt het rapport eraan toe.

Het tweecijferige nummer dat aan IP-classificaties is gekoppeld, is een indicator van het beschermingsniveau dat het apparaat tegen stof en water bezit. Het cijfer dat als eerste verschijnt, geeft het beschermingsniveau aan dat de buitenkant van het apparaat biedt aan de interne behuizing tegen vaste deeltjes of stof, terwijl het tweede cijfer het beschermingsniveau tegen vloeistoffen of water aangeeft.

Daarom heeft de OnePlus 11 5G-smartphone, met een IP64-classificatie, bescherming van niveau 6 tegen vaste deeltjes en bescherming van niveau 4 tegen vloeibare deeltjes. Dit betekent dat, in tegenstelling tot sommige goedkopere smartphones zoals de Samsung Galaxy A33 5G en de Google Pixel 6a die onder de Rs. 55.000 mark, is de OnePlus 11 5G alleen ontworpen om bescherming te bieden tegen vloeistofspatten en biedt geen garantie tegen onderdompeling in water.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply