Xiaomi 12 Pro ontvangt Android 13-update samen met MIUI 14: alle details

0

Xiaomi 12 Pro ontvangt een update naar de nieuwste versie van Android met MIUI 14 bovenaan in India. De handset wordt geüpdatet naar Android 13 en krijgt een bijgewerkte gebruikersinterface, nieuwe functies, de nieuwste firmwareversie en beveiligingspatches. Het updatepakket is een download van 4,4 GB en gebruikers ontvangen een melding wanneer de gefaseerde update hun apparaat bereikt. De Xiaomi 12 Pro werd vorig jaar gelanceerd met Android 12-gebaseerde MIUI 13 out-of-the-box. De update brengt ook de beveiligingspatches van januari 2023 van Google.

Volgens details gedeeld door Xiaomiui, brengt de MIUI 14-update voor de Xiaomi 12 Pro de nieuwste MIUI 14-gebruikersinterface van Xiaomi, verschillende prestatieverbeteringen, waaronder snellere starttijden van apps, verbeterde systeemstabiliteit en batterijduur. De update wordt geleverd met firmwareversie MIUI 14.0.1.0.TLBINXM en de beveiligingspatches van vorige maand.

De nieuwste update voor Xiaomi 12 Pro wordt momenteel uitgerold in India en de Europese Economische Ruimte (EER). Het is een download van 4,4 GB en is toegankelijk via MIUI Downloader, volgens het rapport. Met name de Xiaomi 12 Pro MIUI 14-update wordt voor het eerst uitgerold naar gebruikers die zich hebben ingeschreven voor het bètatestprogramma van Mi Pilots. Als er geen bugs worden gevonden, wordt deze naar verluidt beschikbaar gesteld aan alle gebruikers.

Xiaomi 12 Pro werd in april vorig jaar in India gelanceerd en draaide op Android 12 gebaseerde MIUI 13 out-of-the-box. MIUI 14 is de eerste grote OS-update voor de handset.

De smartphone heeft een 6,72-inch WQHD+ (1.440×3.200 pixels) E5 AMOLED-display met een dynamische verversingssnelheid tussen 1Hz en 120Hz. Het wordt aangedreven door een octa-core Snapdragon 8 Gen 1 SoC, samen met een Adreno 730 GPU en tot 12 GB LPDDR5 RAM. Het wordt geleverd met een drievoudige camera aan de achterzijde met een 50 megapixel Sony IMX707 primaire sensor, een 50 megapixel ultrabrede shooter en een 50 megapixel telefotoshooter.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply