Samsung Galaxy S23 bevat nog steeds GOS Performance Toggle, krijgt naar verluidt een nieuwe bypass-functie voor opladen

0

Samsung had eerder ernstige reacties gekregen toen werd ontdekt dat zijn Game Optimizing Service (GOS) de prestaties van de Galaxy S22-serie afremde. Samsung moest naar verluidt later een update uitbrengen waarmee gebruikers deze functie handmatig konden uitschakelen. Deze functie is nu gespot in de Galaxy S23. Bovendien wordt het nieuwste vlaggenschip van Samsung ook geleverd met een nieuwe oplaadbypassfunctie voor gaming. Deze functie is misschien ideaal voor gamers die van plan zijn extra voor hun batterij te zorgen.

Volgens een Android Authority-rapport bevat de Galaxy S23-serie een GOS-prestatieschakelaar. Deze functie lijkt identiek aan de schakelaar die de Galaxy S22-modellen ontvingen nadat er rapporten verschenen die suggereerden dat GOS verantwoordelijk is voor het vertragen van de systeemprestaties tijdens het gamen of andere chipset-intensieve taken.

De exacte impact van de GOS-functie is momenteel onbekend op Galaxy S23-handsets. Met name de Galaxy S23, Galaxy S23+ en Galaxy S23 Ultra worden aangedreven door een overgeklokte versie van Qualcomm’s Snapdragon 8 Gen 2 SoC. Een recent rapport suggereert echter dat deze smartphones een groter warmteafvoergebied hebben. De GOS-prestaties hadden gewoon kunnen worden overgenomen van de vorige generatie of Samsung had het kunnen overlaten om preventief elke controverse te vernietigen die vergelijkbaar is met het debacle van vorig jaar. We kunnen bevestigen dat zijn schakelaar bestaat, aangezien deze werd gezien op zowel onze Samsung Galaxy S23- als Galaxy S23 Ultra-recensie-eenheden.

In gerelateerd nieuws onthult een Sammobile-rapport dat de Galaxy S23 wordt geleverd met een nieuwe oplaadbypass-optie. De Pause USB Power Delivery-functie die is opgenomen in de Game Booster-instellingen stelt gebruikers naar verluidt in staat om rechtstreeks stroom te leveren aan de chipset. De batterij van de handset wordt naar verluidt niet opgeladen terwijl deze functie is ingeschakeld. Er wordt gezegd dat het ook voorkomt dat warmte wordt gegenereerd bij het opladen van een batterij om de prestaties te belemmeren.

Als de functie is ingeschakeld, wordt de batterij niet opgeladen, wat de oplaadcycli van de batterij zou verkorten en op de lange termijn een positieve invloed zou hebben op de gezondheid van de batterij. Het rapport vermeldt dat met de oplaadbypass-optie ingeschakeld, de Galaxy S23 slechts 6 W stroom verbruikt. Er wordt echter gezegd dat het bij normaal gebruik 17 W stroom verbruikt. We konden de batterij-bypass-functie niet vinden op onze review-units.


Samsung’s Galaxy S23-serie smartphones werd eerder deze week gelanceerd en de high-end handsets van het Zuid-Koreaanse bedrijf hebben een paar upgrades ondergaan in alle drie de modellen. Hoe zit het met de prijsverhoging? We bespreken dit en meer op Orbital, de Gadgets 360-podcast. Orbital is beschikbaar op Spotify, Gaana, JioSaavn, Google Podcasts, Apple Podcasts, Amazon Music en waar je je podcasts ook vandaan haalt.
Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply