Pompom: The Great Space Rescue – Officiële mobiele trailer

0

Pompom: The Great Space Rescue is een retro 2D-puzzelplatformgame. Avontuur door 8 werelden in een epische ruimteredding: spring op vliegende vissen, ontwijk vervelende pijlen, verdrijf wraakzuchtige geesten, zwem langs piranha’s, vecht tegen vliegende schotels en meer. Pompom: The Great Space Rescue is nu beschikbaar voor iOS en Android.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply