Madonna scheldt haar critici uit omdat ze geobsedeerd zijn door haar uiterlijk tijdens de Grammy’s

0

madonna grammy ' s 2023

via CBS

Muzieklegende Madonna slaat iedereen neer die haar online en in de media heeft geroosterd na haar optreden tijdens de 65e jaarlijkse Grammy Awards-ceremonie in Los Angeles op 5 februari.

De zangeres ging naar Instagram om terug te slaan naar critici die de ster belachelijk maakten sinds ze de prijs voor Best Pop Duo/Group Performance uitreikte aan Sam Smith en Kim Petra voor het nummer ‘Unholy’. Ze plaatste een filmpje van zichzelf waarin ze oneerbiedig dartelde met Smith en andere artiesten na de show, en plaatste een verklaring in het bijschrift waarin ze haar critici opriep omdat ze haar discrimineerden vanwege haar leeftijd en geslacht.

Madonna sprak haar trots uit over het uitreiken van de eerste Grammy die ooit aan een transvrouw is toegekend. De ster zei dat ze walgde dat haar critici het belang van de overwinning van Petras negeerden om zich te concentreren op het afdwingen van patriarchale regels voor haar uiterlijk.

“Nogmaals sta ik gevangen in de schittering van leeftijdsdiscriminatie en vrouwenhaat die de wereld waarin we leven doordringt. Een wereld die weigert om vrouwen ouder dan 45 te eren en de behoefte voelt om haar te straffen als ze doorgaat met een sterke wil, hard- werkend en avontuurlijk.”

Madonna’s oneerbiedigheid is een daad van verzet. Door te weigeren zich te verontschuldigen voor haar uiterlijk, weigert ze te capituleren voor de huidige normen. Haar mening is dat het probleem niet is hoe ze eruitziet, maar dat haar critici vinden dat ze het recht hebben om over haar te oordelen en te vernederen.

Tijdens haar carrière is Madonna nooit teruggeschrokken voor controverses. Ze heeft meesterlijk kritiek gebruikt om de status-quo uit te dagen en haar merk naar grotere hoogten te katapulteren. De 64-jarige rebel blijft zich met dezelfde vastberadenheid verzetten tegen onderdrukkende sociale normen als sterren als Marlene Dietrich en Mae West, die later in hun leven ook weigerden te buigen voor seksistische en leeftijdsgerichte normen.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply