Bigg Boss 16 februari 8 LIVE: Its ‘Media ka Vaar’ op BB house; deelnemers worden geconfronteerd met harde vragen

0

Bigg Boss 16 februari 8 LIVE
Afbeeldingsbron: BESTANDSBEELD Bigg Boss 16 februari 8 LIVE

Bigg Boss 16 februari 8 LIVE: In de aflevering van vandaag organiseert Bigg Boss een persconferentie in het BB-huis, waar deelnemers te maken krijgen met harde vragen van de verslaggevers. De verslaggevers hebben een aantal echt onverwachte vragen gesteld waarop alle fans reikhalzend hebben uitgekeken. De finaleweek blijkt een achtbaan van emoties te zijn. Een paar vragen die door de verslaggevers werden gesteld, zorgden zelfs voor een vechtpartij tussen Shalin Bhanot en MC Stan. Laten we eens kijken hoe de deelnemers onder druk van de media staan.

Laatste entertainmentnieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply