Biden State of the Union bevestigt dat hij om een ​​belangrijke reden een ‘rotte opperbevelhebber’ is – China

0

NIEUWU kunt nu naar Fox News-artikelen luisteren!

Dinsdagavond bevestigde president Joe Biden opnieuw wat we al lang vermoedden: hij is een rotte opperbevelhebber.

Had Biden maar gezegd: “Hé Amerika, het spijt me van de ballon, er zijn fouten gemaakt en we gaan een grondige beoordeling maken en ze oplossen.” De president had ook de F-22-piloten van de luchtmacht kunnen prijzen die de ballon hebben neergeschoten. Ik had half verwacht een F-22 piloot in een pilotenpak in het publiek te zien. Wat dacht je van een schreeuw naar de schepen van de marine en de kustwacht die in ruwe zee werken om stukjes ballon aan boord te brengen?

Nee.

CHINA NEEMT ZICH TOT STILLE BEHANDELING MET AMERIKAANSE AMBTENAREN NA SPIEGELING VLUCHT SHOOTDOWN

Wachten tot Biden tijdens zijn State of the Union-speech bij de spionageballon van China was, was bijna net zo pijnlijk als de vlucht zelf.

De Amerikaanse president Joe Biden, midden, spreekt tijdens een State of the Union-toespraak in het Capitool in Washington, DC, VS, op dinsdag 7 februari 2023. Biden gaf niet toe hoe hij de ramp met de spionageballon in China niet heeft aangepakt .

De Amerikaanse president Joe Biden, midden, spreekt tijdens een State of the Union-toespraak in het Capitool in Washington, DC, VS, op dinsdag 7 februari 2023. Biden gaf niet toe hoe hij de ramp met de spionageballon in China niet heeft aangepakt . (Nathan Howard/Bloomberg via Getty Images)

Net zoals de spionageballon dagenlang over Amerikaanse militaire bases zweefde, behandelde Biden ongehaast een breed scala aan onderwerpen voordat hij aan de oorlog in Oekraïne en vervolgens aan China begon.

Je moest de pitch van Biden doornemen voor de Junk Fee Prevention Act, gericht op vergoedingen voor resorts, concertkaartjes en vliegtuigstoelen. Ik haat die vergoedingen ook, maar serieus?

Na lang wachten begon Biden met zijn oude China-beleid. “Ik heb president Xi duidelijk gemaakt dat we concurrentie zoeken, geen conflict”, zei Biden voor de honderdste keer. Wat dat ook betekent. Hier was de sterkste uitspraak van Biden: “zoals we vorige week duidelijk maakten, als China onze soevereiniteit bedreigt, zullen we optreden om ons land te beschermen. En dat hebben we gedaan.”

Na drie dagen kijken naar de luchtballon van China en het sensationele neerschieten, was dat het dan. Ik wed dat dat Xi Jinping niets kon schelen.

“De weigering van de president om het op te nemen tegen China, onze meest formidabele tegenstander, is gevaarlijk en onaanvaardbaar”, zei de gouverneur van Arkansas, Sarah Huckabee Sanders, in haar officiële GOP-reactie. Helemaal waar.

Ik kan er niet achter komen of Biden een compromis sluit over China of gewoon zelfgenoegzaam is. Hoe dan ook, feit is dat het China-beleid van Biden vanaf de eerste dag een ramp is geweest en de topdemocraten weten dat. Democraat Maryland Senator Ben Cardin verwoordde het veel beter in Baltimore-sterke taal. “We moeten erkennen dat China onze tegenstander is”, zei Cardin dinsdagmiddag.

Waarom kon Biden dat niet zeggen?

Cardin riep vervolgens China uit boven Oekraïne, Taiwan, de Zuid-Chinese Zee, de Oeigoeren en anderen. De Chinezen “zullen acties blijven ondernemen tegen de belangen van Amerika”, waarschuwde Cardin. Cardin is al lang betrokken bij het toezicht op de speciale binnenlandse veiligheidsbehoeften van het Washington, DC metrogebied. Ik wed dat hij een briefing of twee heeft gehad over hoe lastig het is om iets te onderscheppen dat vanaf de oostkust naar het Witte Huis wordt gelanceerd.

Net zoals de spionageballon dagenlang over Amerikaanse militaire bases zweefde, behandelde Biden ongehaast een breed scala aan onderwerpen voordat hij aan de oorlog in Oekraïne en vervolgens aan China begon. Je moest de pitch van Biden doornemen voor de Junk Fee Prevention Act, gericht op vergoedingen voor resorts, concertkaartjes en vliegtuigstoelen. Ik haat die vergoedingen ook, maar serieus?

Ik walg vooral van de voortdurende weigering van Biden om de verantwoordelijkheid te aanvaarden voor misstappen op het gebied van de nationale veiligheid – voor de mislukte terugtrekking van Afghanistan in 2021, voor het te weinig doen om Poetin ervan te weerhouden Oekraïne binnen te vallen, en nu, voor het te lang wachten om de Chinese spionageballon neer te schieten Amerika.

Vrijwel iedereen gelooft dat de ballon had moeten worden neergeschoten voordat hij door Amerika reisde. Biden moet die schuld op zich nemen.

Nieuwe details die maandag zijn onthuld, laten zien hoe lang Biden achterover leunde. Generaal Glen VanHerck, US Air Force, commandant, US Northern Command, zei dat zijn team de ballon in de gaten hield die vanuit Alaska en door Canada binnenkwam, terwijl het een “speciaal gebouwd” pad nam om “zichzelf strategisch te positioneren om de wind te gebruiken om delen te doorkruisen van landen die ze willen zien voor verzameldoeleinden.”

KLIK HIER OM DE OPINIE NIEUWSBRIEF TE ONTVANGEN

Zoals Sanders zei: “President Biden is niet bereid onze grens, ons luchtruim en ons volk te verdedigen. Hij is gewoon ongeschikt om als opperbevelhebber te dienen.”

Amerikaanse troepen halen puin uit een neergeschoten Chinese surveillanceballon.

Amerikaanse troepen halen puin uit een neergeschoten Chinese surveillanceballon. (Amerikaanse vlootstrijdkrachten)

Biden heeft hetzelfde nationale veiligheidsteam op zijn plaats gehouden, dus hij moet denken dat ze het geweldig doen. Ik ben het er niet mee eens. Blijkbaar nam China de telefoon niet op toen minister van Defensie Lloyd Austin probeerde te bellen na het neerschieten van de ballon. Dat is gevaarlijk, gezien het feit dat de VS jarenlang hebben geprobeerd een militaire dialoog met China op gang te brengen om de communicatielijnen open te houden in geval van een crisis.

Tussen twee haakjes, China heeft nu meer nucleaire raketten op het land dan het Amerikaanse Strategische Commando van de Verenigde Staten zojuist het Congres op de hoogte heeft gebracht van dat beangstigende feit.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

In ieder geval merkte generaal VanHerck van Northern Command op dat de inlichtingendiensten faalden en gaf hij toe dat Northern Command eerdere ballondreigingen niet had gedetecteerd en gevolgd. Hij erkende een “domeinbewustzijnskloof” en ik verwacht dat hij die zal oplossen.

De oplossing voor de “bewustzijnskloof” bij het Witte Huis moet wachten tot 2024. Ik hoop dat China voor die tijd geen misbruik maakt van deze zwakke Amerikaanse president.

KLIK HIER OM MEER TE LEZEN VAN REBECCA GRANT

Read original article here

Leave A Reply