Anti-aging doorbraak als levensduur van ‘s werelds oudste levende laboratoriumrat verlengd: ‘Prachtig’ | Wetenschap | Nieuws

0

Wetenschappers hebben een grote doorbraak bereikt in de strijd tegen veroudering door de levensduur van de oudste nog levende laboratoriumrat te verlengen. Het knaagdier is de laatst overgebleven overlevende van een groep laboratoriumratten die infusies van bloedplasma van jongere dieren ontvingen. De experimentele anti-verouderingstherapie is erop gericht om vast te stellen of de dieren langer in leven kunnen blijven. Sima, genoemd naar het Hindi-woord voor “grens” of “grens”, werd geboren op 28 februari 2019 en leeft nu 47 maanden.

Dit betekent dat de rat het leven van 45,5 maanden van de oudste geregistreerde vrouwelijke Sprague-Dawley-rat in de wetenschappelijke literatuur heeft overtroffen, beweren de onderzoekers.

De rat heeft ook haar naaste mededinger in het onderzoek bijna zes maanden overleefd.

Dr. Harold Katcher, chief scientific officer bij de in Californië gevestigde Yuvan Research, zei: “Het echte doel van onze experimenten is niet zozeer om de levensduur te verlengen, maar om de jeugd te verlengen, om mensen te verjongen, om van hun gouden jaren echt potentieel gouden jaren te maken. , in plaats van jaren van pijn en verval.”

Dr. Katcha, die ook een van de ontdekkers is van het eerste gen voor borstkanker, voegde daaraan toe: “als je daarin slaagt, slaag je er ook in om het leven te verlengen en dat is geen slechte bijwerking”.

De resultaten van het onderzoek zullen worden opgeschreven wanneer Sima sterft. Tot nu toe verzamelde gegevens gaven aan dat acht ratten die placebo-infusies met zoutoplossing hadden gekregen, 34 tot 38 maanden leefden.

Ondertussen leefden de acht die een gezuiverde en geconcentreerde vorm van bloedplasma, E5 genaamd, kregen, gedurende een langere periode van 38 tot 47 maanden.

Dit experiment is een vervolg op een ander experiment, waarin experts ontdekten dat de E5-therapie van Yuvan een verjonging van 54 procent veroorzaakte bij mannelijke ratten, volgens een epigenetische klokanalyse uitgevoerd door de toenmalige UCLA-professor Dr. Steve Horvath.

Dr. Horvath beschreef de resultaten als “verbluffend”.

LEES MEER: De ineenstorting van Britishvolt terwijl de eerste gigafactory-plannen van het VK mislukken

Het experiment van Yuvan is nog aan de gang, aangezien Sima nog leeft op de leeftijd van 47 maanden.

De gemiddelde levensduur van een rat is ongeveer twee tot drie jaar. Een van de oudste ooit bekende bruine ratten leefde echter 4,6 jaar nadat ze een caloriebeperkt dieet hadden gekregen. De behandeling van Yuvan begon toen de ratten al 24 maanden oud waren en verlegde nog steeds de maximale levensduur van de soort met een behandelde groep van slechts 8 ratten.

Het verhaal van zijn ontdekking De ontdekking van de E5-behandeling wordt gedetailleerd beschreven in het boek van Dr. Katcher De illusie van kennis.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply