OnePlus bevestigt Snapdragon 8 Gen 1-processor voor OnePlus 11R: Details

0

OnePlus zal de mid-ranger OnePlus 11R lanceren tijdens zijn Cloud 11-evenement op 7 februari, samen met OnePlus 115G, OnePlus Buds 2 Pro en andere apparaten. Het bedrijf heeft nu bevestigd dat de aankomende 11R 5G-smartphone zal worden aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1-processor.

Via een bericht op de microblogsite Twitter kondigde het bedrijf aan: “De volgende generatie stroom is hier. Het is tijd om je voor te bereiden op een nieuwe manier om de #ShapeofPower te ervaren met de geheel nieuwe #OnePlus11R 5G”. Het bedrijf deelde een afbeelding met de post en onthulde de Snapdragon 8 Gen 1-processor op het apparaat.

OnePlus 11R 5G is al gespot op de Indiase BIS-certificeringswebsite, samen met de Chinese CQC-certificeringswebsite. De smartphone zou een rebranded versie van OnePlus Ace 2 zijn. Volgens rapporten zal het apparaat naar verwachting worden geleverd met ondersteuning voor snel opladen van 100 watt.

De smartphone wordt getipt om out-of-the-box op Android 13 te draaien met een laagje OxygenOS 13.1 bovenop. OnePlus 11R 5G zou een 6,7-inch AMOLED-scherm hebben met een resolutie van 2.772 × 1.240 pixels. Het scherm van de telefoon zal naar verwachting een verversingssnelheid van 120Hz bieden.

De handset kan worden aangeboden in drie RAM-modellen: 8 GB, 12 GB en 16 GB RAM met opslagopties van 128 GB, 256 GB en 512 GB. Aan de voorkant van de camera is de OnePlus 11R 5G getipt om een ​​50 MP primaire camera aan de achterkant te hebben. Het kan worden gecombineerd met een 12 MP secundaire sensor en een 2 MP tertiaire sensor.

Aan de voorkant kan het toestel worden geleverd met een 16MP-camera voor selfies en videogesprekken. De OnePlus 11R 5G wordt getipt om een ​​batterij van 5000 mAh te huisvesten met 100 watt snel opladen, zoals hierboven vermeld. Het gerucht gaat dat het apparaat wordt geleverd met een ingebouwde vingerafdrukscanner voor privacy en veiligheid.

Onlangs is de prijs van de OnePlus 11R 5G online gelekt. Volgens een rapport van 91Mobiles ligt de prijs van de telefoon mogelijk tussen de 35.000 tot 40.000.

Vang al het technologienieuws en updates op Live Mint. Download de Mint News-app voor dagelijkse marktupdates en live zakelijk nieuws.

Meer of minder

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply