Hoe de live-locatiefunctie van WhatsApp te gebruiken: een stapsgewijze handleiding

0

WhatsApp, eigendom van Meta, biedt een groot aantal handige functies voor zijn gebruikers. Een van die functies is de live-locatiefunctie waarmee gebruikers hun locatie kunnen delen met andere contacten op WhatsApp. Gebruikers kunnen er ook voor kiezen om realtime locatie voor een bepaalde tijd te delen met de deelnemers aan een individuele of groepschat.

WhatsApp-gebruikers kunnen ook bepalen of en hoe lang ze uw live locatie willen delen. Ze kunnen ook op elk moment stoppen met het delen van hun live locatie.

Het platform biedt ook end-to-end-codering voor deze functie. Dit betekent dat niemand je live locatie kan zien, behalve de mensen met wie je hebt gedeeld. Hier vertellen we je stappen om je live locatie te delen met WhatsApp-contacten. Maar daarvoor moet u locatierechten voor WhatsApp op uw apparaat inschakelen. Ga hiervoor naar Instellingen op je telefoon, tik op Apps en meldingen en klik vervolgens op Geavanceerd gevolgd door App-machtigingen. Tik hier op Locatie en zet de schakelaar voor WhatsApp aan.

Ga als volgt te werk om de live locatie te delen met een individuele of groepschat:

Stap 1- Open WhatsApp op je telefoon

Stap 2- Ga naar de chat waarmee je de locatie wilt delen en tik op Bijvoegen

Stap 3- Tik hier op Locatie en tik vervolgens op Live locatie delen

Stap 4- U kunt selecteren hoe lang u uw live locatie wilt delen. Zodra de geselecteerde hoeveelheid tijd is verstreken, wordt uw live locatie niet meer gedeeld.

Stap 5- Optioneel kunt u ook een opmerking toevoegen. Tik ten slotte op Verzenden.

Live locatie stoppen met een individuele of groepschat:

Stap 1: Open WhatsApp en ga naar de chat waarmee je je locatie wilt stoppen.

Stap 2- Tik op Stoppen met delen en tik vervolgens op STOPPEN.

In een ander nieuwsbericht werkt het instant messaging-platform aan een vernieuwde teksteditor voor zijn tekentool. Volgens een rapport van WaBetaInfo werkt WhatsApp aan een vernieuwde teksteditor voor zijn tekentool. Het krijgt nieuwe functies zoals het wijzigen van de tekstachtergrond, schakelen tussen lettertypen en flexibiliteit in de tekstuitlijning.

Vang al het technologienieuws en updates op Live Mint. Download de Mint News-app voor dagelijkse marktupdates en live zakelijk nieuws.

Meer of minder

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply