5 kapsels voor vrouwen die goed passen bij traditionele Indiase outfits

0

Bollywood-actrice
Afbeeldingsbron: INSTAGRAM/JANHVI KAPOOR Bollywood actrice kapsel

Het trouwseizoen is in volle gang en het is de beste tijd om de traditionele Indiase look uit te proberen. Etnische kleding is in alle seizoenen een hit bij vrouwen en als je het goed doet, zie je eruit als een miljoen dollar. Traditionele kleding zoals lehenga, saree of een salwar kameez straalt zelfvertrouwen, charme uit en kan de perfecte ‘desi’-vibes geven aan een bijeenkomst. Het kiezen van de juiste outfit is echter maar het halve werk. De look wordt pas compleet met het juiste kapsel. Hier is een op Bollywood geïnspireerd lookbook voor vrouwen dat hen zal helpen hun haarstylingspel naar een hoger niveau te tillen.

Stijlvolle golven

Dit kapsel past goed bij traditionele outfits zoals lehenga. Stijlvolle golven trekken onmiddellijk de aandacht en als de haarkleur goed is, dan is het de gemakkelijkste en meest glamoureuze kapselkeuze waar men voor kan kiezen bij het aantrekken van traditionele kleding.

Middelste deel kapsel

Voor vrouwen met halflang haar is deze kapselkeuze een goed idee. Het kapsel in het middengedeelte is niet voor niets een klassieker. Ze zijn eenvoudig te maken en voegen een element van elegantie toe aan uw traditionele look.

Lezen: Op Bollywood geïnspireerde zonnebrillen om je stijlspel te verbeteren | FOTO’S

Strakke broodjes

Een goed samengesteld kapsel heeft een ander soort aantrekkingskracht. Een slanke knot is een ideale keuze geweest voor vrouwen die een sari aantrekken en ze geven je de mogelijkheid om er aantrekkelijker uit te zien met een gajra eromheen. Dit kapsel zal de aandacht vestigen op sieraden en de algehele aantrekkingskracht versterken.

Lezen: Tekenen van veroudering worden prominenter? Hier leest u hoe u ze kunt bestrijden

Zijdeel

De zijkant is een klassieke look die perfect is voor zowel korte als lange haartypes. Het voegt elegantie toe aan je traditionele look en is een must-try voor vrouwen die kiezen voor etnische kleding.

Rommelig laag broodje

Rommelige lage knotjes zijn populair bij vrouwen voor casual of alledaagse looks, maar Deepika Padukone laat zien hoe je ze correct kunt doen voor traditionele kleding en er tegelijkertijd elegant uitziet. Dit kapsel vestigt ook de aandacht op sieraden en geeft veel ruimte voor accessoires.

Lees meer Lifestyle-nieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply