Wat zijn jouw keuzes voor de beste games van het jaar?

0

Nu het einde van het jaar nadert, is het tijd om de stemmen te tellen en te kijken welke games de beste waren in 2022. Er is geen tekort aan spannende games die we dit jaar hebben mogen meemaken. We hadden geweldige inzendingen in veelgeprezen franchises en een aantal geweldige indietitels die floreerden.

Aan het begin van het jaar kregen we een van de meest verwachte games van het jaar met Elden Ring. Het meesterlijke ontwerp, de kunst en de nieuwe toegankelijkheid oogstten lof van veteranen van eerdere soulachtige games en nieuwkomers die het genre eerder hadden vermeden. Ondertussen heeft PlayStation sequels uitgebracht voor twee van hun grootste franchises, Horizon Forbidden West en God of War: Ragnarok. Het was een fantastische traktatie voor Playstation-fans om het begin en het einde van het jaar te markeren. Indië was ook overvloedig, met Tunic en Stray die de harten en geesten van een breed publiek betoverden met hun charme, intelligente ontwerp en het vermogen om een ​​schattig pluizig dier te zijn dat voor zaken zorgde.

Onze volledige lijst van elke Best of 2022-categorie is officieel live en linkt naar elke categorie en de genomineerden. We hebben ook genomineerden in elke categorie verzameld in verschillende afspeellijsten en een extra afspeellijst die alle genomineerden voor alle categorieën omvat.

Welke games waren jouw favorieten in 2022? Welke games moeten winnen in de verschillende categorieën? Maak een afspeellijst om je keuzes bij te houden en laat ons al je favorieten weten in de reacties hieronder.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.