Twilight-ster Kristen Stewart verkozen tot voorzitter van de internationale jury op Berlinale 2023

0

Kristen Stewart verkozen tot juryvoorzitter op Berlinale 2023
Afbeeldingsbron: IANS Kristen Stewart verkozen tot juryvoorzitter op Berlinale 2023

Actrice Kristen Stewart is geselecteerd als voorzitter van de internationale jury op het Berlin International Film Festival van volgend jaar. De acteur, die beroemd werd in films als ‘Panic Room’ en ‘Twilight’, staat bekend om haar acteerwerk, waaronder haar recente vertolking van prinses Diana in ‘Spencer’, waarvoor ze werd genomineerd voor een Oscar. Ze maakt haar lange regiedebuut met ‘The Chronology of Water’, een verfilming van de gelijknamige roman van Lidia Yuknavitch, meldt ‘Variety’.

Ze maakte haar Berlinale-debuut in 2010 met de onafhankelijke productie ‘Welcome to the Rileys’ samen met regisseur Jake Scott. Ze verscheen dit jaar ook op het filmfestival van Cannes, ter ondersteuning van David Cronenbergs ‘Crimes of the Future’, waarin ze een medewerker speelt in een transplantatiecentrum. De bloederige film zag meerdere mensen weglopen tijdens de vertoning, maar kreeg ook een staande ovatie van 7 minuten.

“We zijn verheugd dat Kristen Stewart deze belangrijke taak op zich neemt”, aldus festivaldirecteuren Mariette Rissenbeek en Carlo Chatrian.

“Ze is een van de meest getalenteerde en veelzijdige acteurs van haar generatie. Van Bella Swan tot de prinses van Wales, ze heeft leven gegeven aan eeuwige personages. Jong, stralend en met een indrukwekkend oeuvre achter haar, is Kristen Stewart de perfecte brug tussen de VS en Europa.”

Stewart werkt momenteel ook aan een paranormale reality-serie, waarvoor ze onlangs een open casting-oproep heeft gedaan. Ze is uitvoerend producent van het project, dat zich richt op LGBTQ+ ghosthunters. Ze werkt ook aan een project met haar verloofde, scenarioschrijver Dylan Meyer, waarbij het duo een nog naamloze tv-serie schrijft.

Lees ook: Rashmika Mandanna’s vredesoffer voor Kantara-directeur Rishab Shetty: ‘Stuurde het team een ​​bericht na…’

Lees ook: Restaurant Mahesh Babu en Namrata Shirodkar in Hyderabad opent eindelijk zijn deuren voor publiek | FOTO’S

Laatste Hollywood-nieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.