Streaming kijkers vervloekt door het verlangen om op een ellendige fantasie te jagen

0

Als hij een tanktop draagt ​​en moppert over familie, of vasthoudt aan een beproefd vocabulaire van drie woorden, dan komt het publiek gegarandeerd opdagen. Wanneer Vin Diesel echter zijn stuurhut verlaat om nieuwe dingen te proberen, zijn de resultaten niet bepaald een weerspiegeling van zijn status op de A-lijst. De laatste heksenjager slechts een van de vele forse flops voor het actiepictogram.

We kunnen het toevoegen aan een uitgebreide lijst met De kronieken van Riddick, Een man apart, Vind me schuldig, Babylon n.Chr, De lange rustwandeling van Billy Lynnen Bloeddoorlopen om er maar een paar te noemen, met zijn twee stints als Xander Cage in de xXx franchise een van de weinige uitzonderingen op de regel.

de laatste heksenjager

En toch, De laatste heksenjager heeft op de een of andere manier HBO Max-abonnees betoverd om een ​​van de best bekeken titels te worden op de wereldwijde ranglijst van het platform volgens FlixPatrol, omdat er geen geldige reden is om uit te leggen waarom een ​​verknoeide en poëtische fantasie met een schamele Rotten Tomatoes-score van slechts 18 procent is plotseling een van de populairste tickets van het platform geworden.

Diesel heeft de afgelopen jaren zelfs met een vervolg gedreigd, maar we slapen redelijk goed aangezien hij al minstens twee keer zo lang over Riddick 4 praat zonder dat er echt iets voor te zien is. De verchroomde dreiging snijdt een strook door de bovennatuurlijke onderwereld als de onsterfelijke Kaulder, die een houten band van bondgenoten en een werkende Michael Caine vastbindt om hem te helpen de herrezen dreiging van de Heksenkoningin te overwinnen.

De laatste heksenjager leverde echter bijna $ 150 miljoen op aan de kassa, maar het zou ons verbazen als iemand het twee keer zou willen bekijken.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.