Redmi Note 12 5G-serie India-lancering getipt voor 5 januari: alle details

0

De lancering van de Redmi Note 12 5G-serie in India is bevestigd en het bedrijf heeft een teaser voor de smartphone-serie op zijn website gepubliceerd. Hoewel de teaser van Redmi de exacte datum van de lancering niet specificeerde, beweert tipgever Mukul Sharma dat het lanceringsevenement in India in de eerste week van januari zal plaatsvinden. De teaser-bestemmingspagina voor de Redmi Note 12 5G-serie suggereert dat er drie modellen in de serie zullen zijn die beschikbaar zullen zijn in India. De Redmi Note 12 5G-serie in China omvat de Redmi Note 12 5G, de Redmi Note 12 Pro en de Redmi Note 12 Pro+ handsets.

In oktober lanceerde het Chinese bedrijf de Redmi Note 12, Redmi Note 12 Pro en Redmi Note 12 Pro+ in China. Er is echter geen bevestiging van wat de modelnamen zullen zijn voor de lancering in India. De topvariant uit de serie, de Redmi Note 12 Pro+, was eerder getipt om in India te lanceren als Xiaomi 12i HyperCharge. De lancering in China zag ook een vierde Redmi Note 12 Discovery Edition in de serie met superieure oplaadmogelijkheden.

Ondertussen tipgever Mukul Sharma gezegd op Twitter dat de Redmi Note 12-serie op 5 januari 2023 in India zou kunnen worden gelanceerd. Eerder werd getipt dat de Redmi Note 12 5G-serie wereldwijd in het eerste kwartaal van 2023 zou worden gelanceerd.

Redmi Note 12 5G (China) specificaties

Redmi Note 12 is een dual SIM (nano) 5G-smartphone die draait op Android 12-gebaseerde MIUI 13 met een 6,67-inch full-HD (1.080×2.400 pixels) scherm met een vernieuwingsfrequentie tot 120 Hz en een uitsparing voor gaten vanwege de camera aan de voorzijde. De vanille Redmi Note 12 wordt aangedreven door een 6nm octa-core Qualcomm Snapdragon 4 Gen 1 SoC, samen met maximaal 8GB RAM, onder de motorkap.

De Redmi Note 12 5G-smartphone heeft een dubbele camera aan de achterzijde, geleid door een primaire sensor van 48 megapixels naast een dieptesensor van 2 megapixels, terwijl de camera aan de voorzijde een sensor van 8 megapixels is.

Het apparaat is verpakt in een batterijcapaciteit van 5000 mAh met ondersteuning voor snel opladen van 33 W.

Redmi Note 12 Pro (China) specificaties

Redmi Note 12 Pro is ook een dual SIM (Nano) 5G-smartphone die draait op Android-12-gebaseerde MIUI 13. De smartphone wordt aangedreven door een octa-core MediaTek Dimensity 1080 SoC, gekoppeld aan maximaal 12 GB LPDDR4x RAM en Mali-G68 GPU.

Het display op de Redmi Note 12 Pro is een 6,67-inch full-HD+ (1.080×2.400 pixels) OLED met een vernieuwingsfrequentie tot 120 Hz, een aanraakfrequentie van 240 Hz en ondersteuning voor HDR10+.

Met betrekking tot optica, de Redmi Note 12 Pro herbergt een drievoudige camera aan de achterzijde, geleid door een 50-megapixel Sony IMX766-sensor met ondersteuning voor optische beeldstabilisatie naast een 8-megapixel ultragroothoeksensor en een 2-megapixel macrosensor. Camera aan de voorzijde op de Redmi Note 12 Pro is een 16-megapixel selfie-sensor.

De smartphone heeft een batterijcapaciteit van 5000 mAh met ondersteuning voor snel opladen van 67 W.

Redmi Note 12 Pro+ (China) specificaties

Onder de motorkap zijn de specificaties van de Redmi Note 12 Pro+ vergelijkbaar met die van de Redmi Note 12 Pro, terwijl hij een 6,67-inch full-HD (1.080×2.400 pixels) OLED-scherm heeft dat wordt geleverd met ondersteuning voor HDR10+ en Dolby Vision.

De Redmi Note 12 Pro+ is voorzien van een drievoudige camera aan de achterzijde met als kop een 200 megapixel primaire sensor met OIS-mogelijkheden, een 8 megapixel ultragroothoekcamera en een 2 megapixel macrolens.

Aan de voorkant heeft de Redmi Note 12 Pro+ een 16 megapixel sensor. De nieuwe Redmi Pro+-smartphone wordt ondersteund door een batterij van 5000 mAh met ondersteuning voor snel opladen van 120 W.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.