PS5 India 12 oktober Aanvullen: PlayStation 5 en PS5 Digital Edition pre-orderen

0

De oktober-aanvulling van PS5 is hier. Vandaag om 12.00 uur ‘s middags zijn beide varianten van Sony’s ongrijpbare next-gen console – de Rs. 49.990 met Blu-ray uitgeruste PS5 en zijn Rs. 39.990 schijfloze tegenhanger PS5 Digital Edition – kan worden gereserveerd in India. Geen bundels, net als in september. Als je PlayStation 5 online probeert te kopen, kun je dat doen op Amazon, Croma, e2z Store (voorheen Prepaid Gamer Card), Flipkart, Game Loot, Games The Shop, Reliance Digital, Sony Center en Vijay Sales. Je kunt ook gamewinkels bij jou in de buurt bekijken. Maar zoals nu al meer dan een jaar het geval is, is de grote zorg of je het echt kunt beheren om er een te kopen, gezien de voortdurende voorraadproblemen van Sony India. De Xbox Series X van Microsoft doet het in dat opzicht nu veel beter, hoewel dat ook veel zegt over de respectieve vraag.

De PlayStation 5-aanvulling op 12 oktober is slechts de 20e keer dat Sony’s vlaggenschipconsole beschikbaar wordt gesteld voor pre-order in India, sinds de lancering 21 maanden geleden afgelopen februari. Zijn Blu-ray-verstoken broer PS5 Digital Edition deed het zelfs slecht, aangezien dit pas de 14e keer is dat geïnteresseerde kopers de kans hebben gehad om er een te pre-orderen. Dat is natuurlijk lang niet het enige gedoe bij het kopen van een PlayStation 5 in India. Keer op keer hebben mensen als Croma en Games The Shop laten zien dat ze de lading niet aankunnen. Zelfs Amazon heeft een paar keer problemen gehad. Bovendien staan ​​Croma, Flipkart en Reliance Digital er ook om bekend PS5-pre-orders te annuleren vanwege hun eigen technische uitdagingen.

En hoewel er al een tijdje geen beperkingen zijn op leveringen, gaat Sony Center-website ShopAtSC verder met zijn standaard COVID-19-standaard: “We zijn van plan om uw toegewezen voorraden rond de 21e te leveren [October 2022] en verder – houd echter rekening met een vertraging in onze bezorgservices die kan worden beïnvloed als gevolg van regelgeving die wordt opgelegd door lockdown/avondklok op uw locaties. Verwacht dat de rest van de officiële PS5-online retailers – Amazon, Croma, e2z Store, Flipkart, GameLoot, Games The Shop, Reliance Digital en Vijay Sales – in overeenstemming zijn met de schattingen van Sony Center. Hoewel we soms hebben gezien dat sommige online retailers hun PS5-pre-orders verzenden vóór de aangekondigde leverdatum.

PlayStation 5-recensie: nieuw tijdperk, halve sprong

Hoe PS5 te pre-orderen op ShopAtSC

Sony India’s winkels Sony Center hebben hun eigen website waar je PlayStation 5 kunt kopen. ShopAtSC biedt gratis thuisbezorging bij het dichtstbijzijnde Sony Center, maar je kunt er vanaf 21 oktober ook voor kiezen om het op te halen bij de dichtstbijzijnde winkel.

Je hebt een account nodig om de PS5 bij ShopAtSC te kopen. Maak er van tevoren een aan om het afrekenen te versnellen. Als je eerder een PS5 of PS5 Digital Edition hebt gekocht, kun je geen andere kopen met hetzelfde account, zegt ShopAtSC. De site heeft wel een meldingsknop voor het geval je dat wilt instellen.

Winkelen bij SC biedt goedkope EMI’s op geselecteerde creditcards en gemakkelijke EMI-opties op de meeste debet- en creditcards.

Koop PlayStation 5 bij ShopAtSC

Koop PlayStation 5 Digital Edition bij ShopAtSC

Hoe PS5 vooraf te bestellen op Amazon India

De PS5-aanvulling is ook beschikbaar via het Indiase filiaal van Amazon, dat gratis thuisbezorging in heel India zal aanbieden. Je hoeft geen Amazon Prime-lid te zijn om gratis bezorging te krijgen.

Je hebt een account nodig om de PS5 of PS5 Digital Edition bij Amazon te kopen. Maak er van tevoren een aan om het afrekenen te versnellen.

Dankzij de lopende Great Indian Festival-uitverkoop biedt Amazon direct 10 procent korting tot Rs. 1.500 op creditcards van ICICI Bank en creditcards en betaalpassen van Axis Bank en Citi Bank. U krijgt een extra korting van Rs. 750 als de waarde van uw winkelwagentje hoger is dan Rs. 24.999, en Rs. 4.000 als de waarde van uw winkelwagentje hoger is dan Rs. 74.999.

U kunt 5 procent onbeperkte cashback krijgen met de Amazon Pay ICICI Bank-creditcard. Amazon biedt ook gratis EMI op de Amazon Pay ICICI Bank-creditcard en gemakkelijke EMI-opties op de meeste debet- en creditcards.

Koop PlayStation 5 bij Amazon India

Koop PlayStation 5 Digital Edition bij Amazon India

PS5 pre-orderen op Vijay Sales

Het in Mumbai gevestigde Vijay Sales biedt ook de PS5 en PS5 Digital Edition aan op zijn website – zijn winkels zijn ook in heel India geopend. Het biedt ook gratis thuisbezorging bij elke aankoop.

Je hebt geen account nodig om de PS5 bij Vijay Sales te kopen, maar je moet wel je mobiele nummer en e-mailadres opgeven als gast.

Vijay Sales biedt 7,5 procent directe korting tot Rs. 7.500 op EMI-transacties met HSBC Bank-creditcards en 7,5 procent directe korting tot Rs. 3.000 op EMI-transacties met creditcards van HDFC en ICICI Bank.

U kunt ook direct 7,5 procent korting krijgen tot Rs. 2.500 op EMI-transacties met Kotak Mahindra Bank-creditcards en 12 procent directe cashback tot Rs. 2.500 op Slice-kaarten.

Er is ook een onmiddellijke korting van 10 procent tot Rs. 2.000 op Yes Bank-creditcards, 5 procent directe korting tot Rs. 2.000 op RBL-creditcards en 5 procent directe korting tot Rs. 2.000 op EMI-transacties met IndusInd Bank-creditcards.

Ten slotte biedt Vijay Sales ook een onmiddellijke korting van 5 procent tot Rs. 1.500 aan EMI-transacties met Bank of Baroda-creditcards. Oef, dat zijn alle huidige kortingen.

Er zijn eenvoudige EMI-opties op HDFC Bank-betaalpassen en geselecteerde creditcards. Je kunt ook Rs verdienen. 375 / Rs. 300 als onderdeel van het gratis MYVS Rewards-programma.

Koop PlayStation 5 bij Vijay Sales

Koop PlayStation 5 Digital Edition bij Vijay Sales

Hoe PS5 te pre-orderen op Flipkart

Flipkart, eigendom van Walmart, heeft ook PlayStation 5 en PS5 Digital Edition aangevuld voor pre-orders in India. Het biedt ook gratis thuisbezorging in heel India.

Het is vermeldenswaard dat Flipkart in het verleden problemen heeft gehad met het onderhouden van zowel PS5- als Xbox Series X-pre-orders, waarbij klanten beweerden dat ze dat waren gepest door Flipkart Support om hun bestellingen te annuleren.

Je hebt een account nodig om de PS5 of PS5 Digital Edition van Flipkart te kopen. Maak er van tevoren een aan om het afrekenen te versnellen.

Als onderdeel van de lopende Big Diwali-uitverkoop biedt Flipkart 10 procent directe korting tot Rs. 2.000 op EMI-transacties met Kotak- en SBI-creditcards en tot Rs. 1.750 op niet-EMI-transacties met Kotak- en SBI-creditcards.

Bovendien, als uw winkelwagenwaarde Rs. 39.999 of meer, u kunt een extra Rs besparen. 2.000 met Kotak- en SBI-creditcards. En als de waarde van uw winkelwagen hoger is dan Rs. 79.999, u bespaart nog eens Rs. 4.000.

Dat is een potentiële besparing van Rs. 8.000 als u de EMI-route gebruikt en uw laatste rekening ontvangt ten noorden van Rs. 79.999.

Flipkart biedt ook 5 procent onbeperkte cashback op creditcards van Flipkart Axis Bank. Er zijn ook eenvoudige EMI-opties op de meeste debet- en creditcards.

Koop PlayStation 5 bij Flipkart

Koop PlayStation 5 Digital Edition bij Flipkart

PS5 pre-orderen op Croma

Croma, eigendom van Tata, zal de PS5 en PS5 Digital Edition ook online aanbieden. De winkels zijn overal open, maar PlayStation 5 kan alleen vooraf worden besteld op de website. Elke bestelling wordt gratis thuisbezorgd.

Je hebt een account nodig om de PS5 van Croma te kopen. Maak er van tevoren een aan om het afrekenen te versnellen.

Croma biedt gemakkelijke EMI-opties op de meeste creditcards. U kunt ook kiezen voor een verlengde garantie van een jaar bij Rs. 13.224 en Rs. 10.349 voor respectievelijk PS5 en PS5 Digital Edition.

Koop PlayStation 5 bij Croma

Koop PlayStation 5 Digital Edition bij Croma

PS5 pre-orderen op Reliance Digital

Reliance Digital, gerund door Mukesh Ambani, zal ook de PS5 en PS5 Digital Edition in India aanbieden. Alle bestellingen komen in aanmerking voor gratis thuisbezorging.

Het is vermeldenswaard dat Reliance Digital problemen heeft gehad met het onderhouden van zowel PS5- als Xbox Series X-pre-orders, tot nu toe annuleren veel bestellingen omdat het overboekt was.

Je hebt een account nodig om de PS5 of PS5 Digital Edition van Reliance Digital te kopen. Maak er van tevoren een aan om het afrekenen te versnellen.

Reliance Digital biedt eenvoudige EMI-opties met de creditcards van de meeste populaire banken.

Koop PlayStation 5 bij Reliance Digital

Koop PlayStation 5 Digital Edition bij Reliance Digital

PS5 pre-orderen op Game Loot

Game-wederverkoper Game Loot biedt ook de PS5 te koop aan, zowel de schijf als de digitale variant. Het biedt ook gratis thuisbezorging in heel India.

Je hebt geen account nodig om de PS5 of PS5 Digital Edition van Game Loot te kopen, maar je moet wel een e-mailadres en telefoonnummer opgeven. Game Loot biedt een meldingsoptie die u waarschuwt wanneer de voorraad wordt aangevuld.

Game Loot biedt ook zes maanden verlengde garantie voor PS5 en PS5 Digital Edition bij Rs. 4.799 en Rs. respectievelijk 3.999.

Koop PlayStation 5 bij Game Loot

Koop PlayStation 5 Digital Edition bij Game Loot

PS5 pre-orderen op Games The Shop

Speciale gameswinkel Games The Shop laat je de PS5 pre-orderen, boordevol gratis thuisbezorging in heel India. Als de website erin slaagt om in de lucht te blijven, tenminste.

Je hebt geen account nodig om de PS5 of PS5 Digital Edition van Games The Shop te kopen, maar je moet wel een e-mailadres opgeven. Het heeft ook een meldingsknop voor beschikbaarheid van de voorraad.

Koop PlayStation 5 bij Games The Shop

Koop PlayStation 5 Digital Edition bij Games The Shop

Hoe PS5 te pre-orderen in de e2z Store

De in Bengaluru gevestigde online gameswinkel Prepaid Gamer Card heeft zichzelf omgedoopt tot e2z Store. Hopelijk laat het met de nieuwe naam de dagen van flagrante bundeling achter zich.

Prepaid Gamer Card had de gewoonte om dat te doen. In mei vorig jaar dwong het klanten om samen met hun PlayStation 5 een half dozijn games en accessoires te kopen, met een totaal van meer dan Rs. 85.000. De PS5 kost Rs. 49.990 alleen.

Net als iedereen heeft e2z Store de PS5 en PS5 Digital Edition – en het biedt ook gratis thuisbezorging overal in India.

Je hebt geen account nodig om de PS5 in de e2z Store te kopen. Maar de website maakt er een voor u aan tijdens het afrekenen, dus u kunt er net zo goed een hebben. Je moet natuurlijk ook een e-mailadres opgeven als je nog geen account hebt.

Koop PlayStation 5 in de e2z Store

Koop PlayStation 5 Digital Edition in de e2z Store


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.