Donald Trump voorspelde op angstaanjagende wijze dat hij 7 jaar geleden zou strijden tegen Kanye ‘Ye’ West

0

Tussen Kanye “Ye” West en oud-president Donald Trump beiden verklaarden van plan te zijn zich kandidaat te stellen voor het presidentschap in 2024, het zou wel eens de meest controversiële race voor de Republikeinse nominatie ooit kunnen zijn. Wie had gedacht dat twee polariserende beroemdheden die politici zijn geworden, zouden strijden om het hoogste ambt in het land? Blijkbaar deed Trump zeven jaar geleden precies dat.

Spreken met Rollende steen in 2015 staarde hij in zijn kristallen bol en gaf hij commentaar op de politieke toekomst van Ye. ‘Hij is een aardige vent. Ik hoop ooit tegen hem te strijden, ‘verkondigde hij, waarmee hij een onwaarschijnlijke – hoewel eindige – bromance cultiveerde. Na bijna een decennium is verstreken, en de helft van die bewering zou waar kunnen blijken te zijn, maar vier jaar later dan de in ongenade gevallen rapper aanvankelijk had voorgesteld. God sta ons allemaal bij.

Die opmerking was natuurlijk niet bepaald speels voor Nostradamus. Het interview werd dagen na de MTV Video Music Awards 2015 gepubliceerd, waarin Ye een 13 minuten durende tirade/acceptatietoespraak hield. De belangrijkste afhaalmaaltijd was dat hij zei dat hij zijn hoed in 2020 in de ring zou gooien.

‘Ik weet niet wat ik hierna nog ga verliezen. Het maakt echter niet uit. Het gaat niet om mij. Het gaat om ideeën. Nieuwe ideeën. Mensen met ideeën. Mensen die in de waarheid geloven’, verklaarde hij. “En ja, zoals je op dit moment waarschijnlijk al had kunnen raden, heb ik besloten om in 2020 president te worden.” Hij voegde er al snel aan toe dat voordat hij het podium betrad: ‘Ik heb iets kleins opgerold. Ik heb het randje eraf geslagen.”

Bij het ontdekken van de zeven jaar oude video gaven Reddit-gebruikers maar al te graag hun mening.

Eerder dit jaar zei Ye dat hij in 2024 daadwerkelijk op campagne zou gaan. In een van de meest beruchte dinerscènes sinds Michael Corleon Virgil Sollozzo neerschoot in De peetvader, Ye en de uitgesproken blanke supremacist Nick Fuentes bezochten Mar-a-Lago, waar de in ongenade gevallen rapper Trump vertelde over zijn politieke bedoelingen. Het veroorzaakte naar verluidt een epische inzinking van de voormalige opperbevelhebber, die ook van plan is om in 2024 president te worden.

Sindsdien is Ye het gezicht van antisemitisme geworden met opmerkingen over het liefhebben van Hitler en nazi’s ten koste van een aantal sponsoring en mogelijk miljarden dollars. Ondertussen is Trump verwikkeld in tal van onderzoeken en veroorzaakte hij nog meer verontwaardiging toen hij voorstelde dat het land de grondwet zou “beëindigen”.

Gezien de huidige stand van zaken voor zowel Trump als Ye, is het moeilijk voor te stellen dat één, laat staan ​​beide, in 2024 op de primaire stemming komt, maar het zou kunnen gebeuren. Trump slaagde er immers in om in 2016 aan de macht te komen.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.