Cultureel centrum opent in Mumbai, Nita Ambani noemt het ‘eerbetoon aan de glorieuze erfenis van India’

0

Nita Mukesh Ambani Cultureel Centrum
Afbeeldingsbron: NMACC.COM Het cultureel centrum Nita Mukesh Ambani in Mumbai opent op 31 maart 2023

Terwijl India’s meest moderne, iconische Cultureel Centrum van wereldklasse voor zowel podiumkunsten als beeldende kunst zich opmaakt voor een groots debuut, deelde Nita Ambani, oprichter en voorzitter van de Reliance Foundation, haar visie voor het eerste monument in zijn soort in de hart van Mumbai naar haar vernoemd. Nita Mukesh Ambani Cultural Centre (NMACC) is gehuisvest in het Jio World Centre in het Bandra-Kurla Complex (BKC) in Mumbai en zal de meest gewilde locatie worden om het beste van India’s kunst en cultuur aan de wereld te laten zien en de wereld naar India te brengen .

Nita Ambani noemde het een echt inclusief centrum voor artiesten en bezoekers, maar ook voor dromers en makers, dat tot doel heeft kunst voor iedereen toegankelijk te maken met een infrastructuur van wereldklasse.

“Ik hoop dat onze ruimtes talent koesteren en inspireren en mensen uit heel India en de wereld samenbrengen”, zei Nita Ambani, terwijl ze NMACC ‘onze toewijding om Indiase kunst te behouden en te promoten’ noemde. NMACC is het droomproject van Nita Ambani om een ​​internationale bestemming in India te creëren voor lokale kunst, artiesten, artiesten en makers, beter dan wat beschikbaar is in regio’s als de VS of Europa.

Isha Ambani kondigde de opening van NMACC in oktober 2022 aan om haar moeders liefde voor cultuur te eren. De vier verdiepingen tellende NMACC zal 16.000 vierkante meter aan speciaal gebouwde tentoonstellingsruimte en drie theaters bevatten. De grootste hiervan, een Grand Theatre met 2.000 zitplaatsen, zal een buitengewone en unieke kroonluchter met lotusthema bevatten met 8.400 Swarovski-kristallen.

Lezen: Google’s Top Scenic Spots van 2022: Sky Garden in het VK tot Belvedere del Gianicolo in Rome | VOLLE LIJST

Binnen in het spectaculaire Cultureel Centrum

Een drietal speciale ruimtes voor podiumkunsten, waaronder The Grand Theatre, The Studio Theatre en The Cube, allemaal gebouwd met de allernieuwste technologie om tegemoet te komen aan een breed scala aan ervaringen, van intieme vertoningen en stimulerende gesprekken tot meertalige programmering en internationale producties. Het centrum zal ook het Art House lanceren, een ruimte met vier verdiepingen om toonaangevende Indiase en internationale artiesten in de schijnwerpers te zetten.

India Tv - Nita Mukesh Ambani Cultureel Centrum

Afbeeldingsbron: NMACC.COMDe Cube biedt plaats aan circa 125 personen en leent zich uitstekend voor optredens

India Tv - Art House

Afbeeldingsbron: NMACC.COM16.000 vierkante meter Art House is gewijd aan beeldende kunst

India Tv - Nita Mukesh Ambani Cultureel Centrum

Afbeeldingsbron: NMACC.COMHet Studio Theater biedt plaats aan maximaal 250 gasten en is perfect voor optredens

India Tv - Cultureel Centrum

Afbeeldingsbron: NMACC.COMHet Grand Theatre is een locatie met 2000 zitplaatsen

India Tv - Cultureel Centrum

Afbeeldingsbron: NMACC.COMHet Dhirubhai Ambani-plein heeft een fontein met een lichtspel

Lezen: eetgelegenheden in Delhi NCR die je Instagram-waardige momenten bezorgen

Op 31 maart 2023 gaan de deuren van NMACC open met een spectaculaire driedaagse lancering.

Lees meer Lifestyle-nieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.