Wat u moet weten over de nieuwe Combat Runner: Ninja Must Die

0

Ninja Must Die is een aankomende snelle mobiele game die gemakkelijk te leren is en een uitdaging om onder de knie te krijgen, en wordt uitgebracht iOS en Android apparaten op 14 december. Van de visuele stijl van inktwassen tot een intrigerend mysterie tot de kans om bazen te verslaan met vrienden, Ninja Must Die heeft opties voor alle soorten gamers.

Pre-registratie is momenteel aan de gang naast een gesloten bètatest op Android, en we zijn hier om zes van de belangrijkste redenen op te splitsen die je nodig hebt om Ninja Must Die te proberen wanneer het in de nabije toekomst voor je beschikbaar komt.

Een briesje om te leren, een lonende uitdaging om onder de knie te krijgen

Nieuwkomers kunnen gerust zijn, wetende dat het team van Pandada Games Ninja Must Die heeft ontworpen om gemakkelijk toegankelijk te zijn voor spelers die de game voor het eerst uitproberen. Dankzij de besturing kan alles met slechts één vinger worden gedaan, van ninja-actie tot de kunst van ninjutsu.

Denk echter niet dat deze reis niet bedoeld is voor mensen die op zoek zijn naar een uitdaging. De besturing is misschien gemakkelijk te leren en voortgang is toegankelijk voor wie op zoek is naar meer ontspannen gameplay-sessies, maar als je de wil hebt om naar de top van het klassement te stijgen en alle geheimen van Ninja Must Die te ontdekken, zul je merken dat een ninja zijn is geen eenvoudige taak.

Een nieuwe kijk op het Combat Runner-genre

Iedereen weet hoe combat runners werken. Ninja Must Die wil echter de sleur doorbreken en een nieuw eigen genre creëren dat is geïnspireerd op andere opvallende games die het genre bepaalden. Ninja Must Die is een huwelijk tussen razendsnel zijwaarts scrollen en zinderende actie die je op het puntje van je stoel houdt, run na run.

Terwijl spelers door elk level in Ninja Must Die rennen, moeten ze niet alleen rennen en elk obstakel dat op hun pad komt ontwijken, maar ze moeten ook vechten, ontwijken en elke dreiging overwinnen die op hun pad komt met krachtige aanvallen en spel- veranderende vaardigheden die het verloop van de strijd zullen veranderen.

Oh, en hebben we al gezegd dat er berijdbare draken zijn? Omdat er zijn!

Ninja Must Die heeft een unieke cast van personages.

Op het eerste gezicht lijkt Ninja Must Die misschien gewoon een gevechtsloper waarbij je enige doel is om zoveel mogelijk punten te verzamelen voordat je het volgende niveau bereikt. Maar er is meer dan op het eerste gezicht lijkt! Ninja Must Die is gevuld met een unieke cast van personages en een verhaal dat spelers vanaf het allereerste begin zal boeien.

Bij het spelen van Ninja Must Die kunnen spelers kiezen tussen Kuro, Rin, Riki en Souga, die allemaal uit hun eigen factie komen en zijn afgestemd op een speciaal element.

Kuro groeide op in Ninja Village en droomt ervan een grote ninja te worden, en hij gebruikt de kracht van vuur om zijn vijanden neer te halen en zijn missies te volbrengen.

Rin komt uit de verre en onbewoonbare Jade Fox Snow Mountain en heeft daardoor geleerd hoe hij onmogelijke situaties kan overleven. Ze werd de miko van de Jade Fox-clan nadat haar oudere zus vermist was, en ze gebruikt de kracht van water om elk obstakel op haar weg te nemen.

Riki is een panda die de Ninja Spirit beoefent en erin gelooft, en dient als de jonge meester van Bamboo Village. Als gebruikers van respectievelijk Lighting en Fire powers, werden hij en Kuro geselecteerd als uitwisselingsstudenten tussen hun dorpen.

Souga is een superelite Ninja die uit het Land van de Wolk kwam en een masker draagt ​​ter ere van zijn gevallen dierbaren. Hij is een formidabele krijger die wind gebruikt om zijn vijanden te verslaan.

Naarmate spelers levels voltooien, leren ze meer over de personages en de wereld, en gaan ze natuurlijk verder in het verhaal. Het verhaal van Ninja Must Die begint 300 jaar geleden, na de Oni-oorlog, in een tijdperk van vrede tussen de Shinobi en de samurai Daimyo.

De Samurai werden echter uiteindelijk de hoogste heersers van het land en de ninja verdween vele jaren na botsingen tussen de twee facties. Nu staat de ninja op het punt terug te keren in een poging de samurai omver te werpen en de controle over het hele land over te nemen. Alsof dat nog niet genoeg is, gaat het gerucht dat de boze geestenclan zich ook opmaakt voor een comeback…

Doe mee aan 3v3-gevechten die zelfs de machtigste krijgers op de proef zullen stellen

Naast het hoofdverhaal bevat Ninja Must Die multiplayer 3v3-gevechten die de vaardigheden van zelfs de meest ervaren spelers op de proef zullen stellen. In plaats van het op te nemen tegen AI-vijanden, moeten spelers andere spelers te slim af zijn en strategieën bedenken om hun medestrijders te verslaan.

De multiplayer-component van Ninja Must Die is ontworpen om ervoor te zorgen dat geen enkel gevecht ooit echt verloren gaat. Hoewel het een zware taak zal zijn, zijn er manieren waarop spelers kunnen ontsnappen aan de greep van een nederlaag en als overwinnaar tevoorschijn kunnen komen. Door bijvoorbeeld Ninjutsu-vaardigheden te gebruiken, kunnen spelers verzegelkaarten gebruiken om de vaardigheden en capaciteiten van hun tegenstanders te onderbreken. Als spelers krachtige vaardigheden gebruiken, zoals Blinding + Bat Trap, op het juiste moment, kan dit zomaar een legendarische overwinning opleveren.

Naast competitie moedigt Ninja Must Die vriendschap en teamwerk aan

Ninja Must Die heeft een clansysteem waarmee zowel vrienden als nieuwkomers kunnen samenwerken voor beloningen die ze alleen niet zouden kunnen behalen. Naast het opbouwen van nieuwe vriendschappen door middel van gameplay, kunnen meesters van het spel nieuwe leerlingen de manieren van Ninja Must Die leren, en op die manier ervoor zorgen dat nog meer spelers klaar zijn voor de zwaarste gevechten van het spel.

Enkele van deze uitdagingen zijn baasgevechten die de beste teams belonen met enkele van de grootste beloningen die de game te bieden heeft. Het maakt niet uit hoe je besluit te spelen, Ninja Must Die moedigt je aan om het spel in je eigen unieke stijl te spelen en zal je daar goed voor belonen.

Ninja Must Die komt eraan iOS en Android apparaten op 14 december en pre-registratie is al begonnen op beide platforms. Voor meer info, volg het spel op hun Officiële website, Twitteren, Facebook, YouTubeen Meningsverschil.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.