Steam’s vernieuwde mobiele app met QR-code login, nieuwe gebruikersinterface nu beschikbaar om te downloaden op Android, iOS

0

De vernieuwde mobiele app van Steam kan nu worden gedownload op Android en iOS. Na een paar maanden openbare bètatests heeft Valve eindelijk een officiële update laten vallen, met een nieuwe gebruikersinterface en een hele reeks functies, variërend van inloggen met QR-code, aanpasbare tabbladen en slimmere meldingen. Je kunt ook gebruik maken van de prompt ‘Goedkeuren’/’Weigeren’ in de app, in plaats van een Steam Guard-code in te voeren — zoals OTP — om in te loggen op een ander systeem. De bètaversie van de mobiele Steam-app werd in augustus voor het eerst uitgerold en voegde een navigatiescherm aan de onderkant toe dat het schakelen tussen pagina’s een fluitje van een cent maakt.

In een blogpost beschrijft Valve alle functies – zowel oude als nieuwe – die zijn opgenomen in de vernieuwde mobiele Steam-app. Als eerste hebben we de QR-code login – vergelijkbaar met Discord – waardoor het niet meer nodig is om een ​​gebruikersnaam, wachtwoord of een Steam Guard-code in te voeren bij het inloggen op je account. Gebruikers kunnen eenvoudig de camera van hun telefoon op de code op het scherm richten en krijgen direct toegang. Als alternatief, wanneer gebruikers op de ouderwetse manier inloggen op een apparaat, ontvangen gebruikers een prompt met opties om de poging goed te keuren of te weigeren.

De grootste verandering in de mobiele Steam-app moet de interface zijn, die nu een navigatievenster heeft dat onderaan is uitgelijnd. Hier kunt u schakelen tussen de etalage, het nieuwspaneel, beveiliging, meldingen en accountinstellingen. De Steam-gamesbibliotheek ziet er veel indrukwekkender uit, dankzij een rasterachtig formaat dat gameposters als tegels weergeeft. Natuurlijk keert de optie voor downloaden op afstand terug, waardoor je Steam-games via je telefoon kunt installeren – zolang het hoofdsysteem online is.

Hoewel dit geen nieuwe functie is, gebruikte Valve deze update als een kans om gebruikers te herinneren aan de mogelijkheden van de app. “Oh wacht, je wist niet dat we een mobiele app hadden?” zegt de verteller in de video. De meeste gebruikers van de mobiele Steam-app zijn competitieve spelers, die vertrouwen op de Steam Guard-authenticator om in te loggen op onbekende systemen in spelcafés of toernooien. Veel van de functionaliteit blijft hetzelfde, waardoor u vrienden kunt toevoegen of verwijderen, nieuwe titels kunt kopen en marktbevestigingen kunt verhandelen. Vervelende meldingen kunnen naar wens worden gefilterd en het saldo van de Steam-portemonnee wordt direct op de voorpagina geplakt.

De mobiele Steam-app is uit de bètaversie beschikbaar om te downloaden op Android- en iOS-apparaten.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.