‘Scream 6’ belooft een met bloed doordrenkt Gorefest te worden, terwijl de nieuwe ‘M3GAN’-trailer hoge verwachtingen wekt bij liefhebbers van griezelige poppen

0

Fijne bultdag, gore-liefhebbers! En jongen, we hebben vandaag een groot aantal updates in petto. Kerstmis steekt misschien zijn gretige kop op, maar de Halloween-achtige ketel van nieuws is wat op ieders radar zou moeten staan ​​- of in ieder geval in de ogen van griezelige liefhebbers. Alles wordt onthuld in de sappige van vandaag verschrikking roundup hier bij We Got This Covered, met tonnen headline-inducerende goodies die je geest absoluut doen smelten van opwinding. Van Schreeuw 6 een potentiële gorefest-ervaring in de gaten houden terwijl de nieuwe M3GAN trailer rammelt onze zenuwen, er is zoveel te wensen over.

Maak dus zeker je veiligheidsgordels vast voor deze horror-achtbaan, want we genieten van de nieuwste updates in de immer populaire spooktaculaire catalogus.

Chucky lijkt serieuze concurrentie te hebben M3GAN ingesteld om te schrikken

M3GAN
Afbeelding via Universal Studios

Een van de meest populaire virale trends die dit jaar uit het horrorgenre is voortgekomen, was de promotie voor de aanstaande samenwerking tussen James Wan en Blumhouse, M3GAN. En op basis van de nieuwste trailer voegt de horrorsensatie een speciaal element toe aan het subgenre ‘griezelige pop’, dat moordende pop Chucky al tientallen jaren beroemd presenteert. Er is echter blijkbaar een nieuwe pop in de stad, met de nieuwste thriller die is ingesteld om het M3GAN-prototype te demonstreren – een echte android die binnenkomt als een beste vriend voor een jong meisje. Misschien heeft deze familie echter meer gekregen dan ze hadden gevraagd, aangezien een verscheidenheid aan sinistere sequenties de komst van M3GAN lijken te volgen. Jakkes.

Ghostface kookt veel bloed in New York City

Afbeelding via Paramount

De al lang bestaande Schreeuw franchise is een van de winstgevende in het kolossale horrorgenre, wat mede te danken is aan de iconische schurk Ghostface. De snel bewegende slasher is een van de meest geniepige in de catalogus, en er zit vaak een krachtig duo achter het gedenkwaardige zwart-witmasker. En hoewel eerdere afleveringen zeker bloederig genoeg waren om bloedhonden uit het genre tevreden te stellen, lijkt het erop dat de zesde aflevering de bloedigste tot nu toe gaat worden. In een recent interview onthulde ster Melissa Barrera dat de aankomende speelfilm “honderd keer gorier” zal zijn dan zijn voorgangers. Dat is goed nieuws waar we achter kunnen staan.

Woensdag fans blijven woedend zijn voor een universeel gehaat personage

'Wednesday' blijft het succes van Lady Gaga's 'Bloody Mary' voortstuwen
Afbeelding via Netflix

Inmiddels hebben de meeste televisiefanaten, of ze nu geabonneerd zijn op Netflix of niet, gehoord van Tim Burton’s Woensdag serie, die een frisse kijk geeft op de iconische overlevering van Addams Family. En hoewel de show een assortiment boeiende personages heeft, blijft de waarheid dat een van de meest gehate personages uit de serie een absolute bedreiging blijft. Het personage in kwestie is Xavier Thorpe, die woensdag naar school gaat en presenteert als een van haar grootste liefdesbelangen. De meerderheid van de fanbase weigert echter te zwijgen over hun haat voor het bovengenoemde personage – en zijn slechte houding heeft er zeker veel mee te maken. Het valt nog te bezien of de aanwezigheid van Xavier in het tweede seizoen zal verbeteren, maar hij is op dit moment zeker geen favoriet bij de fans.

Kom hier morgen terug, liefhebbers van slasher, voor weer een dagelijkse horror-verzameling.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.