Randeep Hooda vertelt over zijn aankomende webserie ‘CAT’: ‘de soundtrack spreekt me aan’

0

Randeep Hooda vertelt over zijn aankomende webserie CAT
Afbeeldingsbron: INSTAGRAM/RANDEEPHOODA Randeep Hooda vertelt over zijn aankomende webserie CAT

Randeep Hooda, die momenteel de krantenkoppen haalt voor zijn aankomende webserie ‘CAT’, geeft een korte uitleg over zijn rol en de composities die synchroon lopen met het hele plot en gevoel van de show.

De ‘Highway’-acteur speelt de rol van Gurnam Singh, een eenvoudige en onschuldige man die vastzit in een samenzwering van drugshandel en het verhaal draait om wat hij allemaal moet doorstaan ​​vanwege de betrokkenheid van enkele machtige mensen. “Het karakter van Gurnam Singh ligt me nauw aan het hart vanwege hoe complex en gelaagd hij is. Je kunt van hem houden of hem haten, en het zou ook niet verkeerd zijn om dat te doen.”

Er zijn ongeveer acht nummers op het album die zijn gecomponeerd door V Rakx Music en geschreven door Toofan Singh Gill en CA Rudra. Ze worden gezongen door Swarjit Singh, Jaz Dhami, Sanj V en Lovleen Kaur.

Hij vertelt over de liedjes en muziek van de serie die hij net zo opwindend vond als zijn rol. “Naast mijn rol spreekt de soundtrack me erg aan. V Rakx en de anderen hebben het overal fantastisch gedaan, vooral met ‘Tutde Star’.”

Actrice Hasleen Kaur vertelt over haar werkervaring met Randeep en zegt: Het was een verrijkende ervaring om te werken met iemand die zo ervaren is als Randeep Hooda. Ik heb zoveel van hem en de hele cast geleerd. Hoewel ‘CAT’ intens en boordevol actie is, brengt het een authentieke Punjabi-setting naar voren, of het nu gaat om de dialogen, de locaties en zelfs de soundtrack… waarvan ik echt hoop dat het snel in ieders afspeellijst komt.”

De misdaadthriller is geregisseerd door Balwinder Singh Janjua. Het draait om een ​​eenvoudige en onschuldige man, die verstrikt raakt in een samenzwering van drugshandel tussen bendes, politie en politici. Hoe hij ermee omgaat, is te zien in de serie.

Lees ook: Prithviraj Sukumaran sluit zich aan bij Akshay Kumar & Tiger Shroff-starrer ‘Bade Miyan Chote Miyan’

De webserie bevat Hasleen Kaur, Geeta Aggarwal, Dakssh Ajit Singh, Jaipreet Singh, Sukhwinder Chahal, Pramod Pathal, KP Singh en Kavya Thapar. De serie is op 9 december te zien op Netflix.

Lees ook: Netflix-titels plaatsen oplichters Anna Sorokin en Simon Leviev op Google’s meest gezochte mensen van 2022

Laatste entertainmentnieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.