K-Pop-fans weten precies welke BTS-jongen ze willen laten verschijnen op ‘Bridgerton’

0

In april 2021, het historisch-romantische drama van Netflix Bridgerton werd verlengd voor een derde en vierde seizoen — en BTS fans weten precies welk bandlid er tussen de met sterren bezaaide cast moet staan. Gevestigd in Londen uit het Regency-tijdperk, Bridgerton volgt de prestigieuze familie met dezelfde naam die door de sociale impact van aristocratie en adel navigeert. Ondertussen heeft BTS-lid RM zojuist zijn eerste solo-studioalbum uitgebracht, getiteld Indigo – maar hij is niet de 20-jarige K-popster waar we ons nu op richten.

Ter voorbereiding op zijn eigen aankomende solo-studioalbum speelde BTS-zanger Kim Taehyung — professioneel bekend als ‘V’ — in een recente teaser voor zijn modefotofolio ‘Me, Myself and V’. In volledig Victoriaanse kleding stal Taehyung opnieuw de harten van het BTS-leger, maar in plaats van hem simpelweg te strikken, stellen de toegewijde fans van de boyband zich V voor in een aflevering of twee van Bridgerton. Hij ziet er zeker goed uit. Taehyung, gekleed in een oceaanblauwe smoking met een witte halsdoek, ziet er debonair en onstuimig uit terwijl hij wacht op zijn casting om zich aan te sluiten bij de illustere Bridgerton bemanning. Er is zelfs een officiële (niet echt) Netflix-poster met V als de nieuwste castaankondiging – we wensen!

Zowel de fans van het BTS-leger als de K-pop hadden veel te zeggen over V, die wordt beschreven als een ‘prachtige prins van de jaren 90’. Het is geen geheim dat Koreaanse jongens etherisch zijn, maar Taehyung tilt schoonheid naar een heel ander niveau. Zijn fotoshoot gebeurt niet alleen buiten wat gemakkelijk kan worden aangezien voor de Bridgerton ingesteld, maar zijn uiterlijk en esthetiek schreeuwen gewoon historisch historisch drama. Het is nog niet te laat om een ​​Koreaan toe te voegen aan de cast, Netflix. Het is tijd om de kamer te lezen.

Elk BTS-lid zou een elegante, sierlijke en verbluffende aanvulling zijn op de Bridgerton cast, maar terwijl V gekleed is in zijn zondagse beste, is het onwaarschijnlijk dat Netflix hem kan opvangen met zijn drukke schema. Op dit moment heeft BTS als samenwerkingsgroep een pauze, aangezien RM, Suga, J-Hope, Jimin, V en Jungkook allemaal dienst nemen in het leger. Ondertussen debuteerde Kim Seok-jin (liefkozend gewoon Jin) officieel als soloartiest in oktober 2022 met de release van de single ‘The Astronaut’.

Misschien in de toekomst, maar nog niet helemaal.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.