FIFA 23 viert recordbrekende lancering met 10,3 miljoen spelers in week één

0

FIFA 23 viert een recordbrekende lancering tijdens de eerste week. In een persbericht onthulde EA Sports dat FIFA 23 sinds het debuut in september meer dan 10,3 miljoen spelers heeft zien inloggen op de game, wat de grootste lanceringsperiode in de geschiedenis van de franchise betekent. EA specificeert echter niet naar welke periode van een week het kijkt. FIFA 23 is op 27 september gelanceerd met vervroegde toegang, beschikbaar voor degenen die zich abonneren op EA Play/EA Play Pro en die FIFA 23 Ultimate Edition hebben gepre-orderd. De eerste zou kunnen helpen om de cijfers op te blazen, aangezien EA Play-leden de game niet hoeven te kopen. FIFA 23 is op 30 september uitgebracht op alle grote platforms, waaronder pc, PS4, PS5, Nintendo Switch, Xbox One en Xbox Series S/X.

“De reactie van onze fans is ronduit ongelooflijk, en we zijn heel blij dat onze community in recordaantallen met hun favoriete spelers en teams speelt in FIFA 23”, aldus Nick Wlodyka, SVP, GM, EA Sports FC, in een verklaring. “Met zowel de heren- als de dameswereldbeker en opwindende updates van onze in-game content voor damesclubs die nog moeten komen, zijn we nog maar net begonnen om spelers de meest authentieke en meeslepende ervaring tot nu toe te bieden.”

FIFA 23 Review: nauwelijks zelfs proberen

De recordbrekende lancering zou een aangenaam afscheid kunnen zijn voor EA, die zijn franchise zal hernoemen naar EA Sports FC. De beslissing komt na een geschil tussen de FIFA-federatie en de uitgever Electronic Arts, die geen akkoord konden bereiken over nieuwe licentievoorwaarden, die meestal 10 jaar duren. Volgens EA werden de ‘FIFA’-branding en licenties te duur, waarbij de voetbalorganisatie meer dan het dubbele van het bedrag eiste voor de volgende termijn – $ 1 miljard om de vier jaar (ongeveer Rs. 8.230 crore).

Een VGC-rapport onthulde de reactie van EA-CEO Andrew Wilson op de eisen, waarin hij verklaarde dat hij bereid was om de ‘FIFA’-branding uit zijn titels te schrappen en noemde het een “belemmering”. Hij verklaarde dat het bestuursorgaan ontwikkelaars ervan weerhield zijn spelmodi uit te breiden tot buiten de traditionele 11v11-wedstrijden. Hij suggereerde ook dat de enige waarde die de uitgever ooit van de FIFA-licentie kreeg, in een niet-WK-jaar, de “vier letters op de doos” waren.

Het hardloopcontract loopt volgende zomer af, waarna de game wordt omgedoopt tot EA Sports FC, met behoud van dezelfde ervaringen. Met meer dan 300 licentiepartners aan boord heeft de game rechten op dezelfde clubs, competities, atleten, toernooien en spelmodi. “Ons unieke licentieportfolio van meer dan 19.000+ spelers, 700+ teams, 100+ stadions en 30 competities waarin we al tientallen jaren blijven investeren, zal er nog steeds zijn, uniek in EA Sports FC”, luidt de blogpost.

In een wilde samenwerking met Apple TV vorige maand bracht FIFA 23 Ted Lasso in het spel, samen met zijn fictieve team AFC Richmond. De FIFA van dit jaar wordt ook geleverd met twee damescompetities, ondersteuning voor cross-play en belooft op termijn een WK-modus.

FIFA 23 is nu beschikbaar op alle grote platforms: pc, PS4, PS5, Switch, Xbox One en Xbox Series S/X.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.