Exclusief: CEO van Starbreeze biedt Payday 3-update aan als nieuwe UK Studio aangekondigd

0

In 2019 was Payday 2-uitgever Starbreeze Studios op de randje ten onder gaan. De studio had te kampen met een gebrek aan contant geld om het bedrijf draaiende te houden, waardoor de leiding activa aan verschillende bedrijven verkocht om Starbreeze Studios te helpen redden.

Fast-forward naar het heden, en Starbreeze Studios bevindt zich op een veel betere plek, met de introductie van een gloednieuwe studio in het VK terwijl het werk aan Payday 3 wordt voortgezet. In een interview met IGN sprak Starbreeze CEO Tobias Sjögren over de nieuwe Britse studio, en deelde een update over het komende vervolg.

"[Payday 3]Het gaat heel goed. Ik ben super enthousiast om er meer over te vertellen, maar we kunnen op dit moment niet," zei Sjögren. "We hebben geen andere informatie vrijgegeven [other] dan dat we het daadwerkelijk in 2023 uitbrengen, maar dat gaan we doen en het wordt heel leuk."

Sjögren zei ook dat Starbreeze op zoek is naar een co-uitgever voor Payday 3. Ontwikkelaar Overkill Software en Starbreeze hebben niet veel meer gedeeld over het vervolg sinds werd bevestigd dat het in ontwikkeling is in 2021. We weten dat de game zich afspeelt in een "wonen, enorme vertegenwoordiging" van New York City volgens game director Erik Wonnevi.

De overstap naar Unreal Engine zou een grote kunnen zijn voor Payday 3, zoals Sjögren opmerkte dat de ontwikkelaars, "had een zeer lastige situatie in Payday 2 waar we onze consoleversies van Payday 2 niet konden behouden om te koppelen met de pc-versie. En natuurlijk geeft een engine als Unreal je echt de kans om je te concentreren op het maken van de game in plaats van op de technologie."

Starbreeze opent een nieuwe Britse studio

Ondertussen zal de nieuwe studio van Starbreeze in het VK werken aan projecten voor twee nieuw verworven IP’s. Daarnaast zei Sjögren dat Starbreeze dat is "zeker naar kijken" de mogelijkheid om meer IP’s voor het bedrijf aan te schaffen.

De Britse studio zal geleid worden door mede-oprichters van Cinder Cone, Tancred Dyke-Wells en Lawrence Bishop. De twee brachten eerder dit jaar een game uit met de naam Skeleton Crew en hebben ervaring met Firewatch, Nintendo Art Academy, Battalion Wars en meer. Sjögren zei dat het VK logisch was voor Starbreeze omdat het bedrijf geen ontwikkelaars uit de regio had.

"En een van de hubs die we misten, was het VK. Ik had het gevoel dat er een goede kans was om meer mensen uit de geweldige, echt geweldige Britse ontwikkelingswereld in contact te brengen met Starbreeze en ik denk dat het openen van een kantoor daar echt zal helpen."

Met Payday 3 en andere aankomende projecten zal Starbreeze Studios zich blijven concentreren op live-serviceplatforms voor zijn games. Zoals Sjögren ons vertelde, "Als we na de release niet snel meer en nieuwe content leveren, hebben we zeker een grote fout gemaakt."

Logan Plant is een freelance schrijver voor IGN die nieuws over videogames en entertainment behandelt. Hij heeft meer dan zes jaar ervaring in de game-industrie met bylines bij IGN, Nintendo Wire, Switch Player Magazine en Lifewire. Vind hem op Twitter @LoganJPlant.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.